2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی من وشوهرم جدابودیعنی ماجداشوهرم جدا

ماعزاداربودیم وکلا200نفرهم نبودیم پسردایی مامانم که تازه دامادبودتصادف کردوفوت شدوفقط فامیل بابام بودن

اماشوهرم شلوع بود700نفربودن

تازه من وشوهرم فامیل هستیم

شام خودمون یادم نیست

اماازتوفیلمهاشوهرم کوبیده وجوجه دادن

سال77.7.7

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
عروسی خودم پونزده نفر بودیم  ، شام هم رفتیم از این رستورانهای منو باز، هر کی هر چی دلش خواست خو ...

من ک کوفت هم به یه کدوم فامیل پدری و مادری نمیدم والا.تو بگو یه نفر

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

پدرشوهرم گفت مختصرباشه .اندازه پنجاه نفرکارت به من داد برای صدنفرم خودش برداشت.شب قبل عروسی باشوهرم رفتیم تالار رو دیدیم .مسئولش گفت 350نفرمهمون داریم نگو بقیه روپدرشوهرم تلفنی دعوت کرده بود...😕😮😃

چی دوس داری؟😁

یچی دیگه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم