2777
2789
عنوان

برای پدرشوهرم دعا کنید

488 بازدید | 14 پست

امروز تصادف کرده وحالش اصلا خوب نیست

ممنون میشم براش دعا کنید زودتر سلامتیشو بدست بیاره⁦♥️⁩

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

اللهم صل علی محمدوآل محمد 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دعا میکنم پدرشوهرت زنده بمونه تودعا کن پدرشوهرم بمیره

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم
من خیلی خوش بینم  چون فکر میکردم همه تو خونه هستند پس در نتیجه تصادفی هم در کار نیست خدا ش ...

آتش نشان هستش⁦♥️⁩

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
اخ گفتی

والا😅

کاش بالای سر بعضیا یه ضربدر کوچولو بود❌که اروقت حوصلشونو نداشتی روش کلیک کنی،طرف بسته شه🤐🔇🤫🤫   بعضی وقتا انقد دلت گرفته،که به خود خدا هم میگی😔😔توروخدا😥      مهربونا میشه واس حاجت دلم صلوات بفرستین💚خیلی خستم

انشاالله هرچه زودترحالش خوب شه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
کرونا بگیرن

نه دیگه باهاشون تویه خونه زندگی میکنیم ماهم میگیریم حالا کرونا بگیره ولی نیاد خونمون خوبه

نه دیگه باهاشون تویه خونه زندگی میکنیم ماهم میگیریم حالا کرونا بگیره ولی نیاد خونمون خوبه

خدانکنه چرا اینجوری میگید آخه 🤦

خدانکنه چرا اینجوری میگید آخه 🤦

من بیست میلیون میدم یه هفته باهاشون زندگی کن تو یه خونه

پس خون بالا بیاره.پدر شوهر من نیز😁

الهی آمییییییییییین

پس خون بالا بیاره.پدر شوهر من نیز😁

ولی بازم زنده میمونه که فقط فرشا نجس میشن حالا بیا و کثافت کاریشو بشور ااه