2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خوش اخلاق هم هست دروغ چرا میگه کم نزارم برات همه چی میخره برام اما خیانت میکنه

عزیزم کار شوهرت اصلا قابل توجیح نیست 

خودت چطوری؟شاد و خوشحال هستی تو خونه 

تو خونه وقتی گوشی دستشه برو کنارش بشین و باهاش حرف بزن یا به کار بگیرش 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
چت کردن با دخترا رو ازش دیدم بیرون نمیدونم ادعا پاکی میکنه

وقتی میگی ناراحت میشم ازینکارت چی میگه؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
هیچی دیگه... اومدیمو طرف خواست ج. ن. د. ه. بیاره خونه جلو زنش رابطه برقرار کنه! اینم باید بگیم ب مرو ...

من فقط چت معمولی رو گفتم...آمپر چسبوندی چرا😐

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
عزیزم کار شوهرت اصلا قابل توجیح نیست  خودت چطوری؟شاد و خوشحال هستی تو خونه  تو خونه وقتی ...

میدونم کارش زجر کشم کرده من وقتی اونو میبینم خیانت میکنه اصلا خوش نیستم همش دق میخورم خوشم از،ریخاش نمیاد برم پیشش

یخ فروش جهنم
خدارو شکر،از رازهای موفقیتتون بگو میخام یاد بگیرم،دقیقا بگو چکارا میکنین چجور برخورد میکنین که اینجو ...

خب همیشه مودبم، اون اصطلاحات مردونه ای که پسرا تو جمع دوستا دارن همون دو سه ماه اول کلا از دهنش افتاد

خودش کلا خوش اخلاقه منم خوش اخلاق کرده، باعث شده تا هر مشکلی پیش میاد خودمونو نبازیم و دنبال مقصر نگردیم بجاش اون مساله یجوری رد بشه 

از اولش همین بوده خداروشکر 

میدونم کارش زجر کشم کرده من وقتی اونو میبینم خیانت میکنه اصلا خوش نیستم همش دق میخورم خوشم از،ریخاش ...

با یه مشاور صحبت کن حتما 

شاید عادت به این کار داره 

و شاید باید خودت هم تغییر کنی تا بتونی تغییرش بدی 

خب همیشه مودبم، اون اصطلاحات مردونه ای که پسرا تو جمع دوستا دارن همون دو سه ماه اول کلا از دهنش افتا ...

پس شوهرت بافهمه،چند سالشه،شغلش چیه؟؟؟

میگه منکه خیانت نکردم چتی بوده نبوده حوصلم سررفته بود 

نزار وقتش ازاد بمونه یا حوصلش سر بره 

عزیزم حتما مشاوره برو تا راه هایی که ممکنه بهت کمک کنه رو بهت بگن 

با یه مشاور صحبت کن حتما  شاید عادت به این کار داره  و شاید باید خودت هم تغییر کنی تا بت ...

صبحت کردم هربار میخوام تلاش کنم یه چیزی ازش میبینم میزنم زیر همه چیز میبینم بی لیاقت تر از اون حرفا بوده من پیام میدم خوبی عزیزم خسته نباشی میبینی همون ساعت با دختری چت کرده این انگیزه رو از من میگیره که بخوام درستس کنم 

یخ فروش جهنم
میگه منکه خیانت نکردم چتی بوده نبوده حوصلم سررفته بود 

پس بهونه دستش نده،نزار حوصلش سر بره،خودت اوقاتشو پر کن نه اون زنها

نزار وقتش ازاد بمونه یا حوصلش سر بره  عزیزم حتما مشاوره برو تا راه هایی که ممکنه بهت کمک کنه ر ...

وقتی سرکاره من ازش خبر ندارم که میاد خونه جلو من ساکته چک میکنم میبینم سر نخی میاد بیرون

یخ فروش جهنم