2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ولا نه نیست همینان یه راه اخری هم هست خودکشی

🤨🤨🤨🤨خوشم نمیاد ازینکار و حتی کسایی که حرفشو میزننن.قوی باش دختر،هیچی ارزش اینکارو نداره،اصلا هیچی ارزش ناراحتی نداره،فکر کن و دنبتل راه چاره باش،تازه تو مشکلت حاد نیس و براحتی قابل حله.شوهرت انقدرم که میگی بد نیس و معلومه دوستت داره،قلقشو پیدا کن اونوقت میبینی زندگی بکام اون و خودتو بچه های گلت شیرین میشه چقد

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
🤨🤨🤨🤨خوشم نمیاد ازینکار و حتی کسایی که حرفشو میزننن.قوی باش دختر،هیچی ارزش اینکارو نداره،اصلا هیچ ...

فدای توبشم چه دوست داشتنی کسی که زنشو دوسداره خیانت نمیکنه بهش کتکش نمیزنه منم دوسندارم اما راه اخره

یخ فروش جهنم
من دارم میرم الان از هیئت میاد اقای مداح از همه تون ممنونم که به حرفم گوش دادید خدا ازتون راضی باشه ...

شبت بخیر،نگران نباش من مطمعنم اگه بخای میتونی عوضش کنی،امشب قبل خاب یکم فکر کن،همه بدیهاشو از ذهنت بیرون کن،به خوبیهاش فکر کن،بزار ذهنت پاک و آروم باشه بعد ایده هایی بیندیش،تو هم باید خودتو تغییر کنی تااونم عوض شه

فدای توبشم چه دوست داشتنی کسی که زنشو دوسداره خیانت نمیکنه بهش کتکش نمیزنه منم دوسندارم اما راه اخره

مریضه عزیزم،اعتماد بنفسش کمه.تو هم که نمیخای طلاق بگیری پس باید بجنگی و چهاردندونی زندگیتو بگیری،نه اینکه میدونو خالی کنی،نه نمیتونی طلاق بگیر،اصلا هم مجبور نیستی تحمل کنی این زندگیو و خوتو بچه هاتو زجر بدی چون خدا رو خوش نمیاد.برو دیگه شوهرت میاد الان.

یعنی چطور تغییر کنم چی براش انجام بدم

احتمالا تو هم اخلاقایی داری که اون دوس نداره اونارو عوض کن،و اینکه شاید دید تو خوب و مهربون شدی اونم یاد گرفت و یا از خوبیه زیادی تو خجالت کشید،ببین قلقشو پیدا کن ازون در وارد شو

باشه گلم بازم تلاش میکنم فداتم عزیزم بای 

هر مردی یه قلقی داره که راه ورود به قلبش ازون میگدره،مطمعنا شوهر تو هم داره پیداش کن و وارد شو