2777
2789
عنوان

شوهرم بایکی پیام بازی میکنه چجوری بفهمم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجور که چت میکنه برو کنارش بگو منم ببینم مگه چیه 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

چ مرد مرموزی

یذره بلد باش دسر از کارش دربیار

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چقد باشوهراتون غریبین باو بگو کیه داری باهاش اس بازی میکنی میخندی بگو منم بخندم.. گوشی شوهرم اس میاد من نمیپرسم خودش برام میخونه😁 

ازش بپرس فقط

من جنگجویه خوبیَم... ولی تو هدف باارزشی واسه جنگیدن نیستی
منم متن میخونم میخندم یا تو نینی سایتم پس باید بگن منم با کسی چت میکنم چ ربطی دار باووو مثبت باش

آخه میبینم تو صفحه پیام رسانه و داره مینویسه و اونم جواب میده. ولی من رو مبلم و اون نشسه رو فرش فاصله داریم نمیتونم بفهمم کیه 

پیشنهادا الآن جدیه؟😳 هک؟ نگاه یواشکی؟😳

دوست خوب من به حریم شخصی همسرت احترام بذار! 

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

دوبار اس داده شک کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
چقد باشوهراتون غریبین باو بگو کیه داری باهاش اس بازی میکنی میخندی بگو منم بخندم.. گوشی شوهرم اس میاد ...

عزیزم چندشب پیش داشت همین کارو می‌کرد من بش گفتم اصن هول شد و اومد بیرون، هرچی ب شوخی گفتم گوشیتو بده ببینم کی بود نداد، منم نفهمیدم واتساپ بود تلگرام بود اینستا بود، اما امشب فهمیدم اس ام اس میدن. 

بنظرم بهترین راه اینه مستقیم وقتی داره پیام میده ازش بپرسی کیه و بری نزدیکش نشونت بده گوشیتو یه لحظه ببینی کیه

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱