2777
2789
عنوان

چیکار کنم این ماه حامله شم؟

595 بازدید | 54 پست

خیلی بچه دوس دارم دوساله ام هس ک اقدامم دکترم رفتم اما دیگ خسته شدم تروخدا اول از ته دلتون واسم دعا کنید این ماه حامله شم بعدا بگین چیکار کنم؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجز کردن دیگه نمیشه کاری کرد 🙉🙈🙊

خخخخخ اخ اونم نمیشه دیگ

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
چکار کنی ؟  🤩 عزیزم فقط نگران نباش

خودمم میخوام ک نگران نباشم یا استرس نداشته باشم اما خیلی دوس دارم خود ب خود فکرم میره روش

عزیزم از همون ۲ سال پیش باید میرفتس تحت نظر متخصص چرا ریسک میکنی؟؟ برو یه سری ازمایشات بده ببین اص ...

دوتامون ازمایش دادیم شوهرم ک سالمه اما خودم اول تخمدان چپم ضعیف بود اما بعد چن جلسه اونم درس شد