2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان ، نازایی

223 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من تنبلی تخمدان دارم چندسال پیشِ متخصص زنان زایمان رفتم کلی دارو و قرص لتروزل اینا خوردم ولی نتیجه نداد. حالا گفته برم پیش متخصص نازایی 

میخواستم ببینم کسی هست ک تنبلی تخمدان داشته باشه و پیش متخصص نازایی رفته باشه و جواب گرفته باشه؟؟

اگه جواب داده و باردارشده چقد زمان برده؟

چه داروهایی دادن؟

من برا خرداد ماه وقت گرفتم میخوام یکم امیدوار شم😞

عزیزم یه سوال مهم 

همسرت تو مرکز ناباروری ازمایش داده ؟

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
عزیزم یه سوال مهم  همسرت تو مرکز نازایی ازمایش داده ؟

نه هیچ ازمایشی تاحالا نداده شوهرم. حالا شاید پیش متخصص نازایی برم برا اطمینان واسه شوهرمم ازمایش بنویسه . چون میدونم مشکل از منه دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ نتیجه دیدین؟ چون اونقدر هرکی هرچی گفته استفاده کردم خسته شدم😞

من خودم مشکل نازایی دارم ولی تنبلی تخمدان ندارم عزیزم ولی کسایی رو دیدم که نتیجه گرفتن خدایی نکرده اگه نتیجه هم ندیدی ضرر نداره از داروی شیمیایی بهتره ولی خیلیها ازش نتیجه دیدن فامیل ما بعد سه سال با همین روش باردار شد اونم تنبلی داشت

نه هیچ ازمایشی تاحالا نداده شوهرم. حالا شاید پیش متخصص نازایی برم برا اطمینان واسه شوهرمم ازمایش بنو ...

چقدر یاد خودم افتادم 

همسرم تو ازمایشگاه معمولی ازمایش داده بود و گفتن سالمه 

دکتر گفت مشکل ناباروری از سمت من هست 

کارم فقط گریه شده و بود گریه هرچی دارو و امپول میزدم اصلا نتیجه نداشت 

هرماه تا پریود میشدم خونه میشد ماتم کده 😔😔

تااینکه رفتیم دکترناباروری 

اولین قدم برای همسرم تو مرکز ناباروری ازمایش نوشت 

و ازمایش قبلی پرت کرد سطل اشغال 

تو اولین ازمایش مشخص شد همسرم اینقدرررر اوضاعش وخیم هست ک به صورت طبیعی قادر ب بچه دار شدن نیسایم 

چرخ فلک چرخید ...

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
نه هیچ ازمایشی تاحالا نداده شوهرم. حالا شاید پیش متخصص نازایی برم برا اطمینان واسه شوهرمم ازمایش بنو ...

عزیزم تنبلی تخمدان اینقدر مشکل وحشتناکی نیستااا 

من دوستم تنبلی شدید داره و الان دوتا بچه داره 

جوری تنبلیش شدید بود ک فقط با امپول پریود میشد 

خواهرم تنبلی شدید داشت دوتا بچه داره 

اونقدر مشکل حادی نیست 

نهایت با داروهای متفورمین لتروزل و امپول سینال اف و...

حل میشه 

باردار شدین عزیزم برا تیکر میگم 

بعد از ۳ سال 

و یک تجربه سقط دردناک بله 

ولی بسیار بسیار سختی کشیدم 

با ای وی اف باردار شدم 

اونم جریان بسی طولانی داره ...

عزیزم تنبلی تخمدان اینقدر مشکل وحشتناکی نیستااا  من دوستم تنبلی شدید داره و الان دوتا بچه داره ...

اخه من الان ۳ ساله تا دارو نخورم پریود نمیشم دراین حده.

لتروزل ۴دوره خوردم جواب نداد 

دو دوره امپول سینال اف زدم تاثیر نداشت

حالا این متخصص نازایی ک میخوام برم نمیدونم چه دارویی بده 

خدارو شکر خدا برات نگه داره عزیزم 

ممنونم گلم 

ان شاءالله 

لطفا دعام کن 

روزی ۴ تا امپول و ۳ تا شیافت دارم میزنم 😣