2777
2789

سلام خانوما.لطفا هر کسی میدونه چیکار کنم بهم بگه.

من بخیه پرینه دارم.چندتاشونم عمیقه.الان 34 روزهههه.هنوز نیفتادن. کلی هم بدبختی کشیدم.4نوع آنتی بیوتیک تاحالا خوردم.کلیی هم مراقبت کردم سرم شستشو عنبرنسا قرص ویتامین سشوار و... اما فک کنم بدنم ضعیفه.امروز کنار یکی از بخیه ها باد کرده مث آبسه که نمیتونم دست طرفش ببرم با یه اشاره تیرمیکشه.خیلی ترسیدم دکترم نمیشه رفت تو این اوضاع؟عسل زدم ولی خوب نشد.چیکارش کنم؟؟ توروخدا راهنماییم کنید.

اصن چرا بخیه هام جذب نمیشه و نمیوفته تا راحت بشم.خودم بکشمشون؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم معم اوناییه که داخلن که حتما جذب شدن این بیرونیا خودشون میفتن نگران نباش

فقط مواظب باش عفونت نکنی

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

اصلا بهش دست نزن پماد تتراسایکلین بزن روش برای عفونت هست حوصله و مراقبت میخواد من زایمان اولم نشستم بچه شیر دادم چند تا بخیه پاره شد تا ۴ماه درگیر بودم فقط پماد و کرم ترمیم زدم آخرش که رفت

منم مث شما بودم‌پدرم‌دراومد ینی باورت میشه بعد از دوماه هنوز جاش درد داشت،خود به خود خوب شد

ب خدا پدر دراره.کاملا درکت میکنم. اخه 34 روزه هنوز درست نمیتونم بشینم.مرسی عزیزم.دعا کن زود خوب بشم

عزیزم معم اوناییه که داخلن که حتما جذب شدن این بیرونیا خودشون میفتن نگران نباش فقط مواظب باش عفونت ...

مرسیی عزیزم.دیگه اینقد انتی بیوتیکا مختلف دکتر بم داده که دیگه فک کنم هیچ دارویی روم اثر نداره. دعا کن این آبسه خوب بشه 

ب خدا پدر دراره.کاملا درکت میکنم. اخه 34 روزه هنوز درست نمیتونم بشینم.مرسی عزیزم.دعا کن زود خوب بشم

عزیزم ایشالا زود زود خوب بشی

خدا نی نی کوچولوتم نگهداره😍

جاذبه چشمات از زمینم بیشتره❤
مرسیی عزیزم.دیگه اینقد انتی بیوتیکا مختلف دکتر بم داده که دیگه فک کنم هیچ دارویی روم اثر نداره. دعا ...

با سرم آب نمک خودتو بشور و با سشوار خشک کن خیلی خوبه

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
اصلا بهش دست نزن پماد تتراسایکلین بزن روش برای عفونت هست حوصله و مراقبت میخواد من زایمان اولم نشستم ...

مرسی عزیزم. حتما میگیرم میزنم همه اینو گفتین. بزنم این آبسه کنار بخیه هم خوب میشه؟تیر میکشه