2777
2789
عنوان

سرفه های خلطی

| مشاهده متن کامل بحث + 27576 بازدید | 23 پست

به من آزیترومایسین داد البته من سرفه هام خشک بود به مادرم تاوانکس و سیتریزین داد...ما سی تی اسکن ریه دادیم البته پدرم آزمایش خون مخصوص کرونا هم داد.. کیت خیلی کمه هرجایی پیدا نمیشه معمولا از همین روشا استفاده میکنن ولی من فک میکنم ما اگه پیگیر نمیشدیم هم مشکل خاصی برامون پیش نمیومد حالا خودتون میدونین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی فقط سرفه خلطی بعدا خیلی خیلی خفیف گلودرد و گاهیم سردرد که نمیدونم بخاطر کرونا بود یا چیز دیگه

ممنون عزیزم. فعلا علامت منم همینه. به جز سردرد. و اینکه مادر ششما قطعا با کرونا مثبت در رابطه بودن ولی من نمیدونم 

آره درکل بهتره به قول دکترا تا تب و تنگی نفس سراغتون نیومد پیگیر نشید اگه کرونا هم باشه خودش خوب میشه البته احتمالا چون شما سرفه خلط دار دارید باید این خلط رو ازبین ببرید دکترا معمولا اگه خلط زرد یا سبز باشه کوآموکسی کلاو625 هر8ساعت یا همون آزیترومایسین 6روز طبق دستور خودش تجویز میکنن

آره درکل بهتره به قول دکترا تا تب و تنگی نفس سراغتون نیومد پیگیر نشید اگه کرونا هم باشه خودش خوب میش ...

فعلا که دارم همون ازیترومایسین رو میخورم 

انشالله هر چه زودتر همتون خوب بشید و سالمو سلامت باشین 

نه علائم دیگه نداشتن هممون همینجوری بودیم اصلا علائم خاصی نداشتیم واسه همین هر دکتری میرفتیم میگفتن ...

عزیزم برای سرفه خلط دار چ شربتی بهتون دادن؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤