سرفه های خلطی و راهکارهای طب سنتی
🔴 چگونگی رفع #سرفهی_خلطی ؟
۱. چکاندن ۲قطره روغن سیاهدانه هر یک ساعت زیر زبان.
۲. دود عنبرنسارا یا سیاهدانه و …
۳. دمنوش آویشن هر یکساعت نصف لیوان.
۴. نگهداشتن عسل داخل دهان هر چند ساعت یکبار.
عضویت در کانال
۱،دانه به روشب توکمی آب خیس کن تاصبح
صبح ژله مانند میشه دونه ها رو جدا کن بده بهش.
۲،پنیرک رو بجوشون تا آب غلیظ و لزجی به دست بیاد بده بخوره.
۳،لپه ،پیاز فراوون ،زدرچوبه بذار خوب بپزه برا خوشمزه تر شدن بهش رشته فرنگی هم اضافه کن بده بهش
من دخترمو برم دکر گفت یه دونه شلغم رو رنده کن مثل چای دم کن مرتب بده بخوره با عسل
خیلی سریع خوب شد
گوش خرگوش یاهمون خرگوشک با گل محمدی دم کن بده بهش بخوره بادوبار خوردن خوبه خوب میشه امتحان شده اس
فقططططط شکر تیغال
دختر من یکسالشه چن روز پیش مریض شد خیلیییییی ناجور عفونت کرد سینش و سرفه های خلطی شدید یکی بهم گف شکر تیغال بخر بهش بده خریدم داذم پنج روز اصلااااا دیگ هیچ سرفه ای نمیکنه
جوری مریض بود ک ازشدت سرفه عوق میزد وبالا میورذ
من برا پسرم اینا رو دادم : دمنوشی مخلوط از اینا گل پنیرک + گل بابونه + کاکوتی + آویشن + چارتخمه با یه قاشق عسل می دی نوش جان کنه
سرفه های من خیلی شدیده معمولا و اکثرا بعد اتمام سرماخوردگی تا یه مدت میمونه و از بین نمیره فقط با خوردن دم کرده "به دونه" خوب میشن. یا دمشون کن یا تو یه لیوان آبجوش بریز یه روز بمونه بعد آبشو تا ته بخور. دو سه بار بخوری از بین میره
یکی بهم گفت تخم بالهنگ رو بگیر و با یه تیکه نبات جوش بده و صافش کن سرد که شد بده بچه بخوره عالیه
ی مطلب خوندم جوشونده جعفری عالیه برای سرفه خلطی!پسرت ببر دکتر آخه اون دارو ک گفتی دکتر داده برای سرفه خشک هست ۰من پسرم دو سال نیمشه سرفه میکرد خلطی همیشه شربت ایورا میدم زود خوب میشه !رو بخاری هم ی قابلمه اب گزاشتم با ی کوچولو عرق نعنا بخار میکنه سرفه هامون قطع شد !
بخور سرد بذار
بهش یاد بده خلطشو تف کنه
دونه به خیلی خوبه
بارهنگ وبادوم سابیده هم دم کن خیلی خوبه
عزیز بهش عسل و شربت عسل بده. از علائم معلومه بدنش سرده. من پسرم یه شب خیلی سرفه میکرد شربت عسل و زنجبیل دادم. جواب داد. تغذیه شو عوض کن. عسل خوب بخر کل زمستون بده اصلا سرما نمیخوره. عسل سوپری خوب نیست. روغن کارخونه ای استفاده نکن. لبنیات فعلا نده. سیب و آب سیب خیلی خوبه. غذاهای سرد مزاج باعث خلط سینه میشن. بدنشو کلا با روغن سیاهدانه یا زیتون شب و صبح ماساژ بده.