2777
2789
عنوان

سرفه های خلطی

27535 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 10 روزه سرفه خلطی دارم. 

علائم دیگه ای هم جز کمی گلودرد ندارم. 

آنتی بیوتیک هم سفکسیم هم آموکسی سیلین مصرف کردم جواب نداد. الانم ازیترومایسین میخورم و شربت برم هگزین. کسی اخیرا یا طی 1.2 ماه گذشته این مشکل رو داشته؟ 

چرا سرفه خلطیم خوب نمیشه و آنتی بیوتیک و شربت روش اثر نداره؟ 

سرفه های خلطی و راهکارهای طب سنتی

🔴 چگونگی رفع #سرفه‌ی_خلطی ؟

۱. چکاندن ۲قطره روغن سیاهدانه هر یک ساعت زیر زبان.

۲. دود عنبرنسارا یا سیاهدانه و ‌…

۳. دمنوش آویشن هر یک‌ساعت نصف لیوان.

۴. نگه‌داشتن عسل داخل دهان هر چند ساعت یکبار.

عضویت در کانال

۱،دانه به روشب توکمی آب خیس کن تاصبح

صبح ژله مانند میشه دونه ها رو جدا کن بده بهش.

۲،پنیرک رو بجوشون تا آب غلیظ و لزجی به دست بیاد بده بخوره.

۳،لپه ،پیاز فراوون ،زدرچوبه بذار خوب بپزه برا خوشمزه تر شدن بهش رشته فرنگی هم اضافه کن  بده بهش

من دخترمو برم دکر گفت یه دونه شلغم رو رنده کن مثل چای دم کن مرتب بده بخوره با عسل

خیلی سریع خوب شد

گوش خرگوش یاهمون خرگوشک با گل محمدی دم کن بده بهش بخوره بادوبار خوردن خوبه خوب میشه امتحان شده اس

فقططططط شکر تیغال

دختر من یکسالشه چن روز پیش مریض شد خیلیییییی ناجور عفونت کرد سینش و سرفه های خلطی شدید یکی بهم گف شکر تیغال بخر بهش بده خریدم داذم پنج روز اصلااااا دیگ هیچ سرفه ای نمیکنه

جوری مریض بود ک ازشدت سرفه عوق میزد وبالا میورذ

من برا پسرم اینا رو دادم : دمنوشی مخلوط از اینا گل پنیرک + گل بابونه + کاکوتی + آویشن + چارتخمه با یه قاشق عسل می دی نوش جان کنه

سرفه های من خیلی شدیده معمولا و اکثرا بعد اتمام سرماخوردگی تا یه مدت میمونه و از بین نمیره فقط با خوردن دم کرده "به دونه" خوب میشن. یا دمشون کن یا تو یه لیوان آبجوش بریز یه روز بمونه بعد آبشو تا ته بخور. دو سه بار بخوری از بین میره

یکی بهم گفت تخم بالهنگ رو بگیر و با یه تیکه نبات جوش بده و صافش کن سرد که شد بده بچه بخوره عالیه

ی مطلب خوندم جوشونده جعفری عالیه برای سرفه خلطی!پسرت ببر دکتر آخه اون دارو ک گفتی دکتر داده برای سرفه خشک هست ۰من پسرم دو سال نیمشه سرفه میکرد خلطی همیشه شربت ایورا میدم زود خوب میشه !رو بخاری هم ی قابلمه اب گزاشتم با ی کوچولو عرق نعنا بخار می‌کنه سرفه هامون قطع شد !

بخور سرد بذار

بهش یاد بده خلطشو تف کنه

دونه به خیلی خوبه

بارهنگ وبادوم سابیده هم دم کن خیلی خوبه

عزیز بهش عسل و شربت عسل بده. از علائم معلومه بدنش سرده. من پسرم یه شب خیلی سرفه میکرد شربت عسل و زنجبیل دادم. جواب داد. تغذیه شو عوض کن.  عسل خوب بخر کل زمستون بده اصلا سرما نمیخوره. عسل سوپری خوب نیست. روغن کارخونه ای استفاده نکن. لبنیات فعلا نده. سیب و آب سیب خیلی خوبه. غذاهای سرد مزاج باعث خلط سینه میشن. بدنشو کلا با روغن سیاهدانه  یا زیتون شب و صبح ماساژ بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب جون خود خدا الا منم 3 هفته اینجوری هستم فقط سرفه خلط دار همه نوع قرصی خوردم خوب نشدم 😥😥😥نمیدونم چرا دادم دیونه میشم درضمن من حساسیت ب فصل بهار دارم اصلا اینقدر سرفه میزنم ک دیشب خون از گلوم میومد چکار کنم خدااا

بنظرم شما یه دکتر برو.. البته که به دکتر بگی سرفه خلطی میگه کرونا نیست چون همه میگن کرونا سرفه خشکه ...

آخه 11 روزه سرفه دارم. میگن دوران نهفتگی کرونا کلا 14 روزه و بعد 14 روز باید علایم بریزه بیرون.

مامان شما چند ردز سرفه خلطی داشتن

فقط سرفه خلط دار داشتن و رفتن دکتر یا علائم دیگه ام داشتن؟ 

نه علائم دیگه نداشتن هممون همینجوری بودیم اصلا علائم خاصی نداشتیم واسه همین هر دکتری میرفتیم میگفتن کرونا نیست آنفولانزاس شاید تا اینکه پدربزرگم حالش بد میشه میبرنش بیمارستان تست کروناش مثبت میشه ماهم چون باهم تو یه مهمونی بودیم رفتیم تست دادیم دیدیم مثبت شد.. میخوام بگم اگه تست نمیدادیم نه خودمون میفهمیدیم نه دکترا تشخیص میدادن

آخه 11 روزه سرفه دارم. میگن دوران نهفتگی کرونا کلا 14 روزه و بعد 14 روز باید علایم بریزه بیرون. مام ...

یه دو هفته ای میشد البته بعد اینکه تست مشخص کرد کروناس دکتر دارو تجویز کرد الان هم خلط سرفه ش رفته هم خیلی کم سرفه میکنه اونم خشک

نه علائم دیگه نداشتن هممون همینجوری بودیم اصلا علائم خاصی نداشتیم واسه همین هر دکتری میرفتیم میگفتن ...

یعنی چندین نفر گرفتین اما هیچکدومتون علائم نداشتین الا پدربزرگ و مادرتون؟ اون وقت تستتون با کیت بود یا رادیولوژی یا اسکن؟ 

یه دو هفته ای میشد البته بعد اینکه تست مشخص کرد کروناس دکتر دارو تجویز کرد الان هم خلط سرفه ش رفته ه ...

ببخشید انقد سوال میپرسم آخه جالب شد میخوام بدونم دقیقا شرایطتون چطور بوده که بتونم تصمیم نهایی برای رفتن به دکتر بگیرم. 

آخه میگن تا علائم پیدا نکردین مث تب و نفس تنگی و سرفه های خشک ترین دکتر چون حتی اگهکرونا هم باشه ممکنه بی علامت یا مث سرماخوردگی رد شه

یه دو هفته ای میشد البته بعد اینکه تست مشخص کرد کروناس دکتر دارو تجویز کرد الان هم خلط سرفه ش رفته ه ...

دارو چی داد دکتر یادتونه؟ 

آخه من ازیترومایسین رو یکی دو روزه داذم استفاده میکنم.