2777
2789
عنوان

توی این وضعیت چجوری سبزی خوردن رو ضدعفونی کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
به نظرم باید با مایع ظرفشویی شسته بشه، البته خودمون نخریدیم. چقدر هم هوس کردم😩 سبزی خوردن و پنیییر

نگوووووو😰😞😞

حال نداری ثواب کنی ، گناه نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیروز بایه قطره مایع ظرفشویی شستم برااین روزا مجبوریم کف بزنیم که قبلا میگفتن نزنین خوب نیس ولی نمیشه تاکی سبزی نخورد من نه سبزی آش دارم نه قرمه سبزی نه کوکو دیروز دیگه گرفتم مجبورابامایع شستم

احساس میکنم هرچه بشورم لیزه و بو میدن 

زیاد میزنی حتما دو قطره کافیه . من چون گیاهخوارم خیلی پرس و جو کردم و بهترین روش این بود حتی از کارشناس 4030 پرسیدم گفت ده دقیقه باید باشه برای اطمینان من 15 دقیقه میزارم بعد میشورم کامل باز نیم ساعت میزارم تو آب خالی و بعد آبکشی میکنم 

منم دیروز بایه قطره مایع ظرفشویی شستم برااین روزا مجبوریم کف بزنیم که قبلا میگفتن نزنین خوب نیس ولی ...

حالا اونا پخته میشن مشکلی نداره سبزی قرمه و... 

ولی سبزی خوردن چون خام هست نمیدونی چیکارکنی 

زیاد میزنی حتما دو قطره کافیه . من چون گیاهخوارم خیلی پرس و جو کردم و بهترین روش این بود حتی از کارش ...

امتحان میکنم 

دیگه بریدم 

ایرانی جماعت سبزی خوردن وترشی نخوره میمیره😢

امتحان میکنم  دیگه بریدم  ایرانی جماعت سبزی خوردن وترشی نخوره میمیره😢

ولی حتما برای اینکه مطمعن بشی ریکا کامل ازش رفته بعد شست و شو نیم ساعت بزار همینطور تو آب سرد بمونه . تندرست باشی عزیزم 

حالا اونا پخته میشن مشکلی نداره سبزی قرمه و...  ولی سبزی خوردن چون خام هست نمیدونی چیکارکنی&nb ...

اره واقعا درسته 

بااینکه شسنه میشن ولی باز به دلم نمیشینه حس میکنم دست وظرف ودستگاه سبزی خوردکنیم مه چیزم که باهاش درتماسه آلوده میشه حالابیابشین از اول همه رو تمیز بشور اگرم یه جا متوجه نشدی یا چیزی جاموند یا ظرف الوده دوباره باجایی خورد منتقل نشه  اه اه اه وسواس گرفتیم