2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب زرشکم‌خوبه 

سلام من سه روز از موعدم عقب انداخته بودم بعد این سه روز یه خونریزی یکی کم تر از پریودی داشتم که روشن قرمز بود اوایلش غلیظ بود ولی روز بعدش دیگ اونجوری نبود این خونریزی ۳ روز بیشتر طول نکنشید و الان روز ۷ موعد پریودمم که منفی بود بیبی تخمدانام تیر میکشه  انگار به سمت پهلوم کش میاد نشسته بودم میتونم باردار باشم؟

سلام من سه روز از موعدم عقب انداخته بودم بعد این سه روز یه خونریزی یکی کم تر از پریودی داشتم که روشن ...

بی بی زدی؟

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
سلام من سه روز از موعدم عقب انداخته بودم بعد این سه روز یه خونریزی یکی کم تر از پریودی داشتم که روشن ...

اگر سه روز خونریزی داشتی که پریود بوده 

اما اگر لک بوده میتونه باردار باشی 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
پونه داریم  خوبه؟تجربه داری عزیزم

آویشن و پونه با هم خیلی خوبه حیض آوره

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بی بی زدی؟

اره میدونی من ۴ روز به موعد پریودی رازیانه دم کردم میخوردم حس میکردم پریود دارم یشم ولی ۳ روز عقب انداختم و کلا ۳ روزم خونریزی ک دیشب یهوکمرم درد گرفت و گاهی تحمدانام تیر میکشه