2777
2789

قشنگه دارم گوش میدم

خدایا دیگه خسته ام....از حرفهای پر از طعنه بعضی ها....خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی...اما این مردم نمیزارند روحیه ام شاد شه و همه ی اتفاق های بد رو از یاد ببرم...واقعا بهم صبر وطاقت دادی...خدایا اما حرفهای این مردم وچیکار کنم یعنی کسی وجدان نداره حقیقتا درکم کنه...دلم نمیخوادزیاد کسی رو ببینم چون هر دفعه یکی پیدا میشه که حرفای تلخی بهم بزنه...نمیدونم از روی دلسوزیه یا اینکه نمیخوان....یادمه یکیشون میگفت دلم میسوزه برات چی میکشی خوبه من پیشت نیستم که حرف کشیدناتو داغونیتو ببینم...خدایا خیلی خسته ام خیلی.....بگذریم حرف دلم بود که سنگینی میکرد این روزها نیز بگذرد...اونی که دلمو شکست نفرینش نمیکنم فقط امیدوارم یکی دلشو بشکنه تا معنی دلشکستنو بفهمه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم با این موضوع کنار اومده بودم تو این چند روزم هرجور بود سرخودمو گرم کردم که ناراحتم نباشم

ولی انقد پیام فرستاد 

یجوری انگار برای همیشه ما از هم دوریم

آخر اشکمو دراورد😭

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
قهری مگه باهاش؟☹☹

نه بابا

فقط به خاطر کرونا یکم همدیگه رو کمتر میبینیم

دوست داره مثل قبل باشیم بریم بیرون بگردیم 

اخی☹درکت میکنم🥺

ی مشکلی هم هست دفعه پیش که خونه ما بود امده بود همینجا بمونه 

ولی بابام خوب برخورد نکرد باهاش خیلی از این موضوعم ناراحته...

میگه با من یجوری برخورد میکنه انگار هفت پشت غریبم

پسرعمومه

اخی..چراخب؟ برادرزادشه.دامادشه.مشکل چیه این وسط؟

مشکل غرورشه

چون گفته از اول شب نمونه حالا هم قبول نمیکنه با اینکه شرایط فرق کرده ما دیگه نمیتونیم هر روز رفت و آمد کنیم

آخی عزیزم😓😢😢😢 انشاالله درست میشه  با مامانت صحبت کردی؟!

آره اتفاقا همین حالا گفتم بهش😞

گفت امشب براش توضیح میده ی خاطره ام تعریف کرد که خود بابام چه بوده  خخخ

گفت اگه مخالفت کنه اینو یادش میندازم😂

ولی بهم گفت به هیچکی نگو اینو برات تعریف کردم ولی من برای نامزدم میگم😏 حالا بذار ببینم تصمیمش چیه

آره اتفاقا همین حالا گفتم بهش😞 گفت امشب براش توضیح میده ی خاطره ام تعریف کرد که خود بابام چه بوده ...

برا من نمیگی😜😃😂😂😂😂😂

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست