2777
2789

بخونین قشنگه

🌔چند ویژگی منحصر به فرد امام حسین علیه السلام🌔

🌗--تنها امامی که شش ماهه به دنیا آمدند

🌗--تنها امامی که از هیچ بانویی شیر نخوردند و تغذیه ی ایشان تنها  توسط پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) صورت گرفته است

🌗--تنها امامی که روز ولادتشان،پدر و مادر و جد و نزدیکانشان برای ایشان گریه کردند

🌗--تنها امامی که در معرکه ی جنگ به شهادت رسیدند

🌗--تنها امامی که در دعای توسل ازایشان به عنوان (ایّها الشهید) یاد شده با اینکه همه ی ائمه ی ما شهید شده اند.

🌗--تنها امامی که در زمان حیات خود پدر دو شهید شدند( علی اکبر علیه السلام و علی اصغر علیه السلام )

🌗— تنها امامی که اربعین و زیارت اربعین دارند

🌗— تنها امامی که قبر مطهرشان بیش از ده بار توسط ظالمان خراب شد تا اثری از آن باقی نمانَد!! اما همچنان پابرجاست

🌗— تنها امامی که بدون غسل و کفن دفن شدند

🌗— تنها امامی که سر مبارکش از بدن جدا شد.

🌗--تنها امامی که تشنه لب با هزاران زخم تیر و نیزه و شمشیر و سنگ بر بدن به شهادت رسیدند

🌗--تنها امامی که بعد از شهادتش،خانواده اش اسیر شدند.

🌗— تنها امامی که پدر و مادر و 9 نسلش معصوم بودند.

🌗--تنها امامی ک تولدش در ماهی است ک هیچ شهادتی درآن نیست و شهادتش در ماهی است که هیچ تولدی درآن نیست

🌗--تنها امامی که خوردن خاک قبرش اشکال ندارد

🌗--تنها امامی که دعا تحت قبه ی ایشان به اجابت می رسد

🌗--تنها امامی که امام زمان شبانه روز حداقل دو مرتبه  بر او گریه می کند!

🌗--تنها امامی که سرعت و وسعت کشتی نجاتش از سایر امامان بیشتر است

🌗--تنها امامی که یک در بهشت به نام اوست: باب الحسین

خدایا به خون امام حسین ع قسمت میدهم هر کس این را کپی کرد غم دلش رو رفع کن و حاجت دلش را براورده کن. آمین

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یااَباعَبْدِاللَّهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَبَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

هر چقدر به امام حسین ع ارادت دارید کپی  کنید....

ميخواهیم تا آخر شب  هزاران نفر به امام حسين سلام بدهند

خودم شروع ميکنم :

اَلسلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علی بن الحُسین

وَعَلی اُولاد الـحسین وعَلی اَصحاب الحُسین.

به اندازه ارادتت ارسال کن

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مرسی گلم 

التماس دعا 

با این قلب پاکت برای منم دعا کن ک بچه دار بشم 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قربونش برم  خدایا به بزرگی امام حسین ما رو از شر این ویروس نجات بده

الهی امین

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مرسی گلم  التماس دعا  با این قلب پاکت برای منم دعا کن ک بچه دار بشم

ممنون محتاجیم به دعا امروز روزه گرفتم با زبون روزه از خدا میخوام بهترین هارو بهت بده..... 

وَعَلی اُولاد الـحسین وعَلی اَصحاب الحُسین

یاامام حسین خودت از خدا بخواه ویروس کرونا رو از کل دنیا ببره

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
اَلسلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علی بن الحُسین وَعَلی اُولاد الـحسین وعَلی اَصحاب الحُسین یاامام حسین ...

واسه امضات صلوات فرستادم گلم.

دوستان خواهشا برای منم دعا کنید که مشکلم رفع بشه و خدا به منم یه بچه سالم و صالح بده 

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
ممنون محتاجیم به دعا امروز روزه گرفتم با زبون روزه از خدا میخوام بهترین هارو بهت بده..... 

خدا قبول کنه 

ازت خواهش میکنم به اسم بیار با زبون روزه اسمم نفیسه 

خیلی بچه میخام قراره آخر این ماه مجدد ای وی اف کنم خیلی برام دعاکن نتیجه مثبت بگیرم 

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷

وَعَلی اُولاد الـحسین وعَلی اَصحاب الحُسین

التماس دعا میشه واسه منم دعا کنین مامان بشم🥺

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕
خدا قبول کنه  ازت خواهش میکنم به اسم بیار با زبون روزه اسمم نفیسه  خیلی بچه میخام قراره ...

باشه چشم اگه قابل باشم دعا میکنم نفیسه جان...

میگن اگه حاجت مهمی دارین با خلوص نیت امام زمان رو قسم بدین به عمه جانش زینب خیلی تاثیر داره 

یا امام رضارو قسم بده به دردانه اش جواد الامه......قربونشون برم 

اگه اینارو نداشتیم چجوری دلمون آروم میگرفت تو این منجلاب دنیا.....

بچها ی سوال نماز حضرت رسول رو شبم میشه خوند؟

من نمیدونم گلم.

تو مفاتیح باید نوشته باشه .