الان بنطرتون پیانو دیجیتال دست دو مارک خوووب مثلا یاماها چنده؟
روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
من خودم یاماها دارم چون مربیم فقط اونو معرفی کرد وانصافا بهترین مارک هست مارک های دیگه رو نمیتونم تض ...
کدوم مدلش خوبه بنظرتون؟ کیبورد دارین یا پیانو؟
الان یه مدل پیدا کردم PSR_E263 مارکش یاماهاست
روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
کدوم مدلش خوبه بنظرتون؟ کیبورد دارین یا پیانو؟ الان یه مدل پیدا کردم PSR_E263 مارکش یاماهاست
من هم کیبورد دارم وهم پیانو شما اول یک مربی خصوصی بگیر بعد اون خودش باید مدلش رو به شما معرفی کنه چون برای سبک کارهای متفاوت مدل های زیادی هست اول باید نوع وهدف آموزشتون مشخص بشه وبعد طبق نظر مربی مدل مورد نظر رو انتخاب کنید .این مدلی که فرمودید قیمتش روچند گفتن بهتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هم کیبورد دارم وهم پیانو شما اول یک مربی خصوصی بگیر بعد اون خودش باید مدلش رو به شما معرفی کنه چو ...
اخه میخواستم اولش با فیلم سعی کنم یاد بگیرم بعد که راه افتادم مربی بگیرم
مگه سبک کارها فرق دارن؟
این که گفتم ۲۷۰۰ ولی از چند نفر پرسیدم زیاد جالب نیست یکی دیگه هست PSR_E363 اون ۴۱۰۰ خیلی ازش تعریف میکنن
حتما باید مربی بگیرید بله سبک کارها متفاوت هست شما بعد از آموزش ابتدایی از طریق مربی بعدا خودت میتون ...
اهان ممنون از راهنماییت عزیزم😍