من لباسای شوهرمو میذارم یه گوشه میگن بعده بیستو چهار ساعت از بین میره چون هروز میره سرکار نمیشع هروز بشورم😔ماسکشم پارچه ایه میگیرم رو شله گاز داغش میکنم .شما چکار میکنید؟
من شوهرم سرکارمیره خودم باردارم قرنطینه هستم . نمد خریدم هروز با نمد براش ماسک درست میکنم . لباساشم از در میاد تو دستشویی چسبیده ب در ورودی . همونجا همه چیو در میاره بخارشور میزنه لباساش و میزاره تو جا لباسی جا کفشی.. همون دستشویی حموم میکنه میاد بیرون ماسک دستکش هم میندازه بیرون ...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
لباسارو بلافاصله میشورم ماسکارم که قابل شستشویه با اب داغ میشورم میذارم رو شوفاژ بعدم میذارم تو کیسه
خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻. سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم
شوهرم از شرکار میاد همه چیزاشو ازش میگیرم ضد عفونی میکنم شب ب شب همه جارو ضد عفونی میکنم دستامم که انقد خشک شدن میسوزن واقعا توانایی ندارم هروز لباساشو بشورم😭
اگه شوهرت هروز مثل شوهره من میرفت سرکار چی .ماسکشم پارچه ایه نمیشه انداخت که
من هر روز لباس هاش رو میندازم تو ماشین با آب داغ میشورم
ماسکش رو هم میشورم و بعد اتو میکنم
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!