2777
2789
عنوان

میگم لباساتونو ماسکاتونو چکار میکنید بعده هر بیرون رفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست
کی گفته؟؟ میگفتن ک دو لایه خوبه ک

ی کلیپ بود پزشک چینی ازمایش میکرد

اونایی که دست سازه خونگیه ازاین مشکیا مدل خاصه

اونا بدرد نمیخوره

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

من شوهرم سرکار‌میره خودم باردارم قرنطینه هستم . نمد خریدم هروز با نمد براش ماسک درست میکنم . لباساشم از در میاد تو دستشویی چسبیده ب در ورودی . همونجا همه چیو در میاره بخارشور میزنه لباساش و میزاره تو جا لباسی جا کفشی.. همون دستشویی حموم میکنه میاد بیرون ماسک دستکش هم میندازه بیرون ... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی کلیپ بود پزشک چینی ازمایش میکرد اونایی که دست سازه خونگیه ازاین مشکیا مدل خاصه اونا بدرد نمیخوره

نه من این تترون سفید ها ک دولایه میدوزن رو میگم. یعنی اونام بدرد نمیخوره؟؟

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بخدا روانی شدم دیگه خیبی حالم بده دیکه نمیدونم چکار کنم

منم گاهی اوقات میگم اصن ولش کن هر چی شد شد

😒😒😒

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

لباسارو بلافاصله میشورم ماسکارم که قابل شستشویه با اب داغ میشورم میذارم رو شوفاژ بعدم میذارم تو کیسه

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
دستکش ازین نخی ها؟؟؟ اخه میگن اونا رد میکنه ک  ای خدا عجب گیری کردیم هاا😩😩😩

آره

فقط دستکش جراحی خوبه اونم مدت محدود

فقط برای دلخوشکنک میپوشم بیشترم برا اینه گه به چیزی دست نزنم با اینا یادم میمونه😬

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم گاهی اوقات میگم اصن ولش کن هر چی شد شد 😒😒😒

شوهرم از شرکار میاد همه چیزاشو ازش میگیرم ضد عفونی میکنم شب ب شب همه جارو ضد عفونی میکنم دستامم که انقد خشک شدن میسوزن واقعا توانایی ندارم هروز لباساشو بشورم😭

نه من این تترون سفید ها ک دولایه میدوزن رو میگم. یعنی اونام بدرد نمیخوره؟؟

فقط و فقط ازاون ماسکایی بگیرین ک تو داروخونه هستش

ی طرفش رنگ ابی - صورتی و یا سفیده

عین اوناییکه پزشکا میزنن

این دوتا ماسکا فقط خوبن بقیه الکی هستن

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
فقط و فقط ازاون ماسکایی بگیرین ک تو داروخونه هستش ی طرفش رنگ ابی - صورتی و یا سفیده عین اوناییکه پ ...

عزیزم وقتی نیست چاره چیه؟؟ من دستکش معمولی گشتم پیدا نکردم 😒

عزیزم وقتی نیست چاره چیه؟؟ من دستکش معمولی گشتم پیدا نکردم 😒

خب اخه من چیکار کنم☺ ازمایش کرد ک دید هوا ازاونا رد میشه و اثر نداره در برابر کرونا

اگه شوهرت هروز مثل شوهره من میرفت سرکار چی .ماسکشم پارچه ایه نمیشه انداخت که

من هر روز لباس هاش رو میندازم تو ماشین با آب داغ میشورم

ماسکش رو هم میشورم و بعد اتو میکنم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من هر روز لباس هاش رو میندازم تو ماشین با آب داغ میشورم ماسکش رو هم میشورم و بعد اتو میکنم 

بگیری رو شعله گاز از بین نمیره ویروساش ؟ جنسش یه جوریه که رو گاز نمیسوزه