2777
2789
عنوان

راهنمايي درباره ديسك گردن

74 بازدید | 5 پست

دوستاني كه ديسك گردن داريد يا اطلاعاتي دربارش داريد ميشه راهنمايي كنيد لطفا من دو سه ماهه مدام دستام خصوصا دست چپم توي خواب خواب ميره رفتم ام ار اي گفتن ديسك گردن داري نوار عصب عضله هم دادم گفتن فشار ديسكه ولي اصلا نگفتن چيكار كن الان سه ماهه هر شب توي خواب دستام خواب ميره توي روز مشكلي ندارم ولي خواب شبمم مختل كرده نميدونم چيكارش بايد كنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین مشکلو داشتم باید بهتون آتل گردن بدن من دیر فهمیدم باعث شد ب عصبهام صدمه بزنه ی مدت قرص اعصاب ...

شما هم توي خواب خواب ميرفت دستتون؟من اصلا در طول روز خواب رفتگي ندارم فقط شب هاشت سه تا از مهره هاي گردنم ديسك داره

شما هم توي خواب خواب ميرفت دستتون؟من اصلا در طول روز خواب رفتگي ندارم فقط شب هاشت سه تا از مهره هاي ...

اره منم در طول روز متوجه نمیشدم مگر این ک کار سنگین میکردم ولی از لحظه ای ک میرفتم تو رخت خاب انگار ی وزنه ده کیلویی از دستم اویزون بود از گردن تا قسمتای شونه تا مچ دستم کاملن در گیر بود در حدی ک گوشیمو نمیتونسم بردارم

همسرم دلیل من است. 💜🌱