2777
2789
عنوان

عصبانیت از نوع محترمانه

195 بازدید | 11 پست

#مدیریت_خشم

عصبانيت را هم ميشود محترمانه منتقل كرد اگــر به جاي "تو" از "من" استفاده كنيم

⛔️غلط: "تـــــــو" اعصاب من رو داغون می کنی! تو عذابم میدی! درکم نمی کنی! تو نمی فهمی! تو همه چیز را تحمیل می کنی و...

✅صحيح: "مـــــــن "عصبانی هستم! حال من خوب نیست! من نمی توانم این تصمیم را قبول کنم! برای من سخت است با این مساله کنار بیایم...

ابرازوجود

از کانال minoo_alimohammadi

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتت کنه که اعصابم رو خورد کردی امیدوارم توی زندگیت به گوه خوردن بیفتی

نمیتونی درست جایی حرف بزنی نظر نده ....خدا میدونه با حرفهایت تو اینجا چند نفر ناراحت شدن ..اون بچه چهار چشمی ک گفتی شاید در انتظار خودت باشه ..پدر مادر سالم بچه کلی با عیب و ایراد ب دنیا. میاد قاعده خاصی نداره ..چار چشمی بماند

خدا لعنتت کنه که اعصابم رو خورد کردی امیدوارم توی زندگیت به گوه خوردن بیفتی

عزیزم از من ناراحت نباش منظور بدی نداشتم ..حرفت خیلی بد بود .دیدی چقدر بهت حمله کردن ..این جا مامان های هستن ک بچه هایی دارن با هزار عیب و ایراد دلشون میشکنه ...اسمت هم عوض کن ..آخه این چه اسمی هست

اون تاپیک قفل شد اینجا برات مینویسم چون تاپیکتم درباره احترامه و محترمانه هم به من هم به استارتر توهین کردی

اولا پاچه رو که فعلا تو گرفتی

دوما مگه تو استارترو میشناسی که به خودت اجازه میدی اینجوری قضاوتش کنی؟

سوما من اصلا ادم مذهبی نیستم پس منو الگوی خودت قرار نده که فراری بشی!!!برو ائمه رو الگوی خودت قرار بده و ادم باش

امثال توام دینداریشونو بذارن تو کوزه آبشو بخورن چون فرتی دین زده میشید و فرار میکنید!!!!

استارتر فقط یه عکس درباره امام زمان گذاشت همین ولی امثال تو اینقدر گستاخ شدید که به خودتون اجازه میدید راحت هر توهینی که برازنده خودتونه نثار دیگران کنید 

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد، و آن "تَوهم دانستن" است!    
اون تاپیک قفل شد اینجا برات مینویسم چون تاپیکتم درباره احترامه و محترمانه هم به من هم به استارتر توه ...

کجا توهین کردم ....توضیحات رو ادامه دادم ...واقعا نشون دادی چحور آدم هستی ...شمادها داریم خیانت ب امام زمان میکنید 

اون تاپیک قفل شد اینجا برات مینویسم چون تاپیکتم درباره احترامه و محترمانه هم به من هم به استارتر توه ...

منم از عمد گفتم ک خودش بپرسه چرا در جواب ی دوست دیگه گفتم این نوع شیوه تبلیغ اشتباهه    ..‌اما شما خودتون رو زدین ب کوری 

شما حتی تحمل ی نقد رو ندارید و قطعا وقتی امام زمان هم بیاد تحمل اون رو نخواهید داشت ‌‌‌

بعدش هم مگه وکیل وصی اسی هستی ..کسی ک تبیلع میکنه برا امام زمان زبون دفاع از خودش نداره بعد اون وقت براامان زمان تاپیک میزنه میخواد از اون دفاع کنه؟؟؟ ...واقعا نشون دادید چ آدمهایی هستید و چرا بیشتر مردم از امثال تو فراری هستن 

و ما هم بایدفقط غصه بخوریم  ک دین خدا دست امثال شما افتاده