2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادمجونارو کبابی کن ساتوری خورد کن بریز تو ماهیتابه تفت بده با پوره گوجه و سیرله شده نمک و ادویه بزار کامل بپزه مزه ها بخورد هم برن . 

تو ظرف دبگه نبمرو درس کن تند تند هم بزن گلوله گلوله بشه و ب مواد اصلی اضافه کن بزار ب روغن ببوفنه با سبری تاره لیمو ترش عااالیه

هم میتونی بادمجونتو کبابی کنی هم سرخش کنی

بعد ک اینکارو کردی سیرو بذار سرخ بشه بعدش یک قاشق رب بزن  تفت بده سه تاگوجه رنده کن بریز توش 

اگر بادمجونارو سرخ کردی تو یه ماهیتابه جدا بریزش توش یکم اب بریز بذار یک ربع بپزه بعدش باید آبش کلا کشیده شه وقتی پخت قشنگ نرم شد با گوشت کوب لهش کن بعد بریزش تو سیروگوجت نمک فلفلم بزن با زردچوبه یکم آب بریز ک قل بخوره

تو یه ظرف جداک حتمانچسب باشه روغن بریز دوتا تخم مرغ بنداز توش هی هم بزن تا بپزه حالت تیکه تیکه پیداکنه بعد زیرمیرزاقاسمیو خاموش کن تخم مرغو بریز توش هم بزن نوش جان‌کن

دستورشو بهم میگی

وای اجی دارم میگم میزا کاظمی 😂😂😂😂😂

میرزا کاظمی نداریم اصن 

ولی یه فامیل داریم میرزاقاسمی رو اینجوری درست میکنه:

اول بادمجون هاشو با پوست میذاره روی  اجاق گاز وقتی پوستشون خوب کبابی شد با چاقو اونارو میتراشه و میندازه تو روغن بادمجونهارو و یکم تفتش میده و یه عالمه پیازداغ و سیر داغ بهش میزنه و اخر سر هم تخم مرغ و گوجه رو قاطیش میکنه و با میکسر همش میزنه 

۲۰ دیقه درشو میذاره تا خوب موادش جذب یکدیگه بشن بعدش میاره سر سفره همین

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

بادمجون رو کباب کن پوست بکن باچنگال ریش ریش کن،اگه میتونی کمی دونه هاشم بگیر.گوجه رو پوست بکن نگینی ریزخوردکن،سیررو هم یه بوته(رنده ریز کن).

اول ازهمه مایتابه رو گرم کن یکم روغن بریز،بادمجونت رو که ریش ریش یا له شده رو بریز تو مایتابه،یکم تفت بده بعد سیرت رو بهش اضافه کن؛تفت بده بعد گوجت رو اضافه کن ،خیلی زیاد فلفل بزن بهش؛یه تفت بده.بعدسرشو بزار.شعله کم باشه.بایدحواست باشه چون زود ته میگیره هی بایدچک کنی هم بزنی ته نگیره.پنج دیقه آخر دوتا تخم مرغ رو توی مایتابع جدا سرخ کن بزار سفت بشه بعدباچنگال هم بزن تخم مرغو.بعد تخم مرغتم اصافه کن به میرزاقاسمیت هم بزن بعدازچندیقه خاموشش کن

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)