هم میتونی بادمجونتو کبابی کنی هم سرخش کنی
بعد ک اینکارو کردی سیرو بذار سرخ بشه بعدش یک قاشق رب بزن تفت بده سه تاگوجه رنده کن بریز توش
اگر بادمجونارو سرخ کردی تو یه ماهیتابه جدا بریزش توش یکم اب بریز بذار یک ربع بپزه بعدش باید آبش کلا کشیده شه وقتی پخت قشنگ نرم شد با گوشت کوب لهش کن بعد بریزش تو سیروگوجت نمک فلفلم بزن با زردچوبه یکم آب بریز ک قل بخوره
تو یه ظرف جداک حتمانچسب باشه روغن بریز دوتا تخم مرغ بنداز توش هی هم بزن تا بپزه حالت تیکه تیکه پیداکنه بعد زیرمیرزاقاسمیو خاموش کن تخم مرغو بریز توش هم بزن نوش جانکن