2777
2789
عنوان

بارداری و بی خوابی

274 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من از الان بد خواب شدم یه روز گشنگی بیدارم میکنه یه روز،کمردرد یه روز احساس سیرخوابی میکنم درحالی ک همش ۵-۶ ساعت خوابیدم

شمام ابنجوری بودین؟چیکار،کنم؟یعنی تا ۴۰ هفته همین داستانو دارم؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقن من خیلیی خوابم راحت شده خدارو شکر 

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
من که کل سیستم بدنم  توی بارداری  به هم ریخته بود و خوابم هم جزش بود که راحت نمیخوابیدم

انقد دلم واسه کش و قوس اومدن تنگ شده ولی الان نمیتونم شکمم درد میگیره

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
من بی خوابی شدید داشتم تو بارداری درست شدم.الانم چهار ماه بجه نمیزاره بخوابم.درست میشی.روزی یه جوری& ...

انشالله خدا از،زبونت بشنوه

من تا ۸ ماهگی شبا مثل دیونه ها بودم فقط راه میرفتم واسترس 

اخه شوهرم میگه تو ک هنوز شکم نداری چرا دستتو میگیری از،کمرت ولی بخدا یکم کار میکنم انگار کوه کندم سریع خسته میشم الان یک دهم قبل از،بارداری کار میکنم

انقد دلم واسه کش و قوس اومدن تنگ شده ولی الان نمیتونم شکمم درد میگیره

وای من خیلی اذیت شدم اصلا توی اتاق خواب خودمون نمیخوابیدم بنده خدا همسرم  تنها میخوابید چون ویار شدید و حساسیت به بو داشتم هرشب جامو عوض میکردم یه شب میرفتم توهال یه شب میرفتم توی اشپزخونه یه شب میرفتم توی اون یکی اتاق یه شب میرفتم توی اتاق پذیرایی هرشب همسرمو مجبور میکردم تشکمو بندازه یه جا دیوونش کردم  

اخه شوهرم میگه تو ک هنوز شکم نداری چرا دستتو میگیری از،کمرت ولی بخدا یکم کار میکنم انگار کوه کندم سر ...

اگه کمر درد داری کار نکن مواظب باش.بچه سه ماه اول جاش محکم نیست

وای من خیلی اذیت شدم اصلا توی اتاق خواب خودمون نمیخوابیدم بنده خدا همسرم  تنها میخوابید چون ویا ...

خخخ نمیشه که همه دردا و مشکلاتش مال ما باشه اونام دارن بابا میشن و باید یکم سختی بکشن حالا بخاطر کرونا شوهر من خونه ست و خدا خیرش،بده همه کارا رو تقریبا خودش میکنه

خیلی دوران عجیبیه اصلا فک نمیکردم از،همین هفته های اول درگیر این علائمش بشم