2777
2789
عنوان

بارداری و بی خوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 30 پست
اگه کمر درد داری کار نکن مواظب باش.بچه سه ماه اول جاش محکم نیست

اره همه کارا رو شوهرم میکنه

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
خخخ نمیشه که همه دردا و مشکلاتش مال ما باشه اونام دارن بابا میشن و باید یکم سختی بکشن حالا بخاطر کرو ...

اتفاقا من فکر میکنم اوایلش سختره چون اخرای بارداری بیشتر سنگینی ادمو اذیت میکنه ولی اوایلش همش ازمایش و سونوگرافی  و ویار البته من اینجوری بودم امیدوارم شما ویار نداشته باشی خیلی بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ماهه اول یه کم استراحت کن بدخوابی هات از ۳۰ هفتس،ک شکمت گنده میشه دیوونه میشی تا خوابت ببره

همین دیگ منم تعجبم از همینه من هنوز اندازه یه گلابی شکم درآوردم این اوضاع و احوالمه اون موقع که شکمم بشه انداره هندونه چیکار میخوام بکنم😂

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️
اتفاقا من فکر میکنم اوایلش سختره چون اخرای بارداری بیشتر سنگینی ادمو اذیت میکنه ولی اوایلش همش ازمای ...

ن من خداروشکر ویار صبحگاهی دارم که با یه کلوچه زنجبیلی خوب میشه

دقیقا من الان در این مرحله هستم هفته ۳۳

البته بستگی به دختر و پسر هم داره دختر تو هفتهای اخر لگد زدناش خیلی زیاده که همین باعث بیخوابی میشه ولی پسر کمتره خیلی ارومه شاید شما این حالت هارو نداشته باشی ولی من هفت ماه به بعد کلا شبا بیدار بودم چون سزارین بودم باید دراز میکشیدم ولی خواب نداشتم

البته بستگی به دختر و پسر هم داره دختر تو هفتهای اخر لگد زدناش خیلی زیاده که همین باعث بیخوابی میشه ...

نی نی منم دختره، بله خیلی حرکات شدید و دردناکی داره، البته بیشتر وقتی به پهلو میخوابم و شکمم یه لحظه آویزون میشه خیلی درد میگیره، پس این حرکات دردناک جنین عادیه؟

... و من به تو ایمان دارم...
منو۳۶هفتم تاهمین الان این داستانو دارم...ی بارجیش دوساعت بعد ازشدت گشنگی. یه روز از معده درد ی روز ...

اخی الهی فک کنم منم تا ۹ ماهگی همین داستانو داشته باشم😢

حالا برعکس من شوهرم انقد میخوابه الانم خوابه قرنطینه تنبلش کرده

نی نی منم دختره، بله خیلی حرکات شدید و دردناکی داره، البته بیشتر وقتی به پهلو میخوابم و شکمم یه لحظه ...

خوب من الان دقیقا نمیدونم که لگد جنین باعث درد میشه یا شکمتون وقتی به پهلو میخوابین درد میگیره من در دوران‌حاملگی بعضی اوقات دخترم یهو از اون ور میومد اینور  که من به شکم درد عجیبی مبگرفتم که عادی بود دیگه ماه هشتم اونجا گیر کرد واسه همین یزارین شدم

منو۳۶هفتم تاهمین الان این داستانو دارم...ی بارجیش دوساعت بعد ازشدت گشنگی. یه روز از معده درد ی روز ...

من به حدی معده درد داشتم گریه میکردم ماه اخرم هم کلا اختیار خودمو از دست داده بودم همش داشتم لباس میشستم

من به حدی معده درد داشتم گریه میکردم ماه اخرم هم کلا اختیار خودمو از دست داده بودم همش داشتم لباس می ...

چرا دکترت قرص نداد بهت من یکهفته بیشترنتونستم تحمل کنم اصلا دیگه عصبی شده بودم...ب دکترم گفتم قرص دادبهم راحت شدم

یه