2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به بچه اولم فکر نمیکنم

دقیقا

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
من نمی تونستم بهش فکر کنم اما الان بقلم خوابه😐😐😐😐😐😐

😂😂😂

دیر به خودت جنبیدی

یهو به خودت اومدی دیدی تو اتاق زایمانی🤣🤣🤣

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
😂😂😂 دیر به خودت جنبیدی یهو به خودت اومدی دیدی تو اتاق زایمانی🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂😂😂 آره خواهر

خداروشکر 😅😅😅😅😅😅

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍

منم ۲تادختر دارم ۶ماهه و۶ساله خوبه  ۲تاباشن اولی ازتنهایی درمایاد

کاربر قدیمی ام 😄ترکیدم😄 میشه برای سلامتی شوهرم که برای کارش جونشا کف دستش گذاشته و میره کاریه صلوات بفرستی💗🤲
کی حوصله داره

بحث حوصله هم نباشه

واقعا من فک میکنم من به عنوان یه مادر چیزای زیادی ندارم که به بچم بدم

فک میکنم دنیا اونقدری جالب و قشنگ نیست که بیارمش به این دنیا

من و پدر بچه تمام عشق دنیا رو هم بهش بدیم و تو محیط خیلی سالم و مناسبی بزرگش کنیم

شاید بتونیم یه نفرو نجات بدیم

دوستایی که بعد ها خواهد داشت قطعا همشون با شرایط بچه من بزرگ نشدن و تاثیر گذار ترین آدما توی زندگی هر فرد دوستاش هستن...

میدونی

میگن همه چی گل و بلبل نیست

ما هم همیشه تو خوشی و خوبی نبودیم

بچمونم همیشه نمیتونه باشه و از این صحبتا

ولی من واقعا دوست ندارم چیزایی که تجربه کردمو بچم هم تجربه کنه