2777
2789
عنوان

چه کارایی بلدین که کار خونه کم بشه؟

314 بازدید | 31 پست

چه کارایی بلدین ظرف کم تر کثیف بشه خونه کم تر کثیف بشه

من یه روز در میون آشپزی می کنم

آبم میگم هر کی با بطری خودش بخوره لیوان کثیف نشه😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه ظرفا هرچی استفاده میکنم درجا میشورم 

تلمبار که میشه دیگه تنبلیم میاد بشورم واسه همین درجا میشورم 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

لطفا تا پایان شیوع کرونا با لیوان اب بخورید و هردفعه بشورید 

حتی بطری های شخصی رو نباید دهن زد درشو بست گداشت یخچال اون بطری اگه شسته نشه ناقل هست.

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
میخوای از ظروف یکبارمصرف استفاده کن که بلافاصله بندازی تو آشغالی.اینجوری اصلا ظرف شستن نداری 😄

نه متاسفانه اونا محیط زیستو آلوده می کنه ضررم داره وگرنه حتما اینکارو می کردم😅