2777
2789
عنوان

سقط بي علامت ميشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 29 پست
بعید میدونم  لک میتونه دلیلش خستگی باشه کم شدن تهوع هم خوبه خطرناک نیست

ايشالله كه اينطور باشه خيلي ترسيدم 

با توجه به اينكه بعد ١٤ ماه باردار شدم و بخاطر مشكل اسپرم دكتر گفت ميكرو اگرم طبيعي باردار شي ميفته خيلي ميترسم

خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ايشالله كه اينطور باشه خيلي ترسيدم  با توجه به اينكه بعد ١٤ ماه باردار شدم و بخاطر مشكل اسپرم ...

صبح به دکترت زنگ برن 

استراحت کن 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
ايشالله كه اينطور باشه خيلي ترسيدم  با توجه به اينكه بعد ١٤ ماه باردار شدم و بخاطر مشكل اسپرم ...

وای منم شرایط مثل شماست 

تازه من ی بارداری شیمیایی هم داشتم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
اگه کل علائم بارداریت قطع بشه و لک بینی ادامه داشته باشه احتمالش هست... البته موقع سقط کمردرد شدید س ...

اين علايمو كه شما ميگي ندارم

هنوز نوك سينم حساسه و درد ميگيره البته فكر كنم يكم كمتر شده 

تهوعم كمتر شده احساس ميكنم ولي هنوز دازم 

يروز لكه بيني قهوه اي داشتم شياف گذاشتم روز دوم تموم شد 

درد شديد ندارم 

گاهي زيردلم سمت چپ تير ميكشه

صبح به دکترت زنگ برن  استراحت کن

دكتر خودم نيست 

يبار فقط دكتر اورژانس رفتم براي بتا و سونو اول 

وقتي هم لك ديدم دكتر انلاين صحبت كردم گفت شياف بذار تا ٣ ماه اول 

بعیده به نظر میرسه  شایذ هماتوم پشت جفت داری  برو دکتر یازنگ بزن براش

تلفني با يه دكتر صحبت كردم گفت تا ٣ ماه اول شياف پروژسترون ٤٠٠ بذار استرس ناراحتي كار زياد هم ممنوع

اين علايمو كه شما ميگي ندارم هنوز نوك سينم حساسه و درد ميگيره البته فكر كنم يكم كمتر شده  تهو ...

تا وقتی علائم حاملگی هست نباید نگران باشی... اگه با شیاف لکه بینی قطع شده احتمال اینکه جفتت پایین باشه هست... پس فقط فقط استراحت کن.. ان شا الله که خیره

این نیز بگذرد.....
تا وقتی علائم حاملگی هست نباید نگران باشی... اگه با شیاف لکه بینی قطع شده احتمال اینکه جفتت پایین با ...

تو سونو معلوم نميشه جفت پايينه يعني؟ 

نميدونم چرا انقدر نگرانم ايكاش يجيزي به ادم وصل بود ادم ميفهميد ني ني در چه وضعيته

تو سونو معلوم نميشه جفت پايينه يعني؟  نميدونم چرا انقدر نگرانم ايكاش يجيزي به ادم وصل بود ادم ...

چرا مشخص میشه... نگران نباش همه چی بسپار دست خدا.... ذکر یاالله بگو تادلت آروم بگیر... ان شا الله که خیره

این نیز بگذرد.....
چرا مشخص میشه... نگران نباش همه چی بسپار دست خدا.... ذکر یاالله بگو تادلت آروم بگیر... ان شا الله که ...

مرسي عزيزم از راهنماييت ديشب انقدر ايت الكرسي خوندم صلوات فرستادم تا خوابم برد ايشالله هميشه سلامت باشي عزيزم

مرسي عزيزم از راهنماييت ديشب انقدر ايت الكرسي خوندم صلوات فرستادم تا خوابم برد ايشالله هميشه سلامت ب ...

سلام عزیزم خانمی شماره دکتری که ازش سوال میپرسی به منم میدی خدا خیرت بده 

علائم داره چون بلد نیستیم یا دقت نکردیم فکر میکنیم بدون علامته این موارد سقط تو فاز اوله

علائم سقط :

حس میکنید شکمتون اون اندازه ایی که باید باشه نیست

خالی شدن سینه ها (مثل قبل دیگه سینه ها سفت و سنگین  نیست)

از بین رفتن شدید اشتها (اابته برای اون دسته دوستان که تهوع بارداری ندارن و اشتهاشون خوبه، پس اگه یه کوچولو هم تو اشتهاتون تغییر ایجاد شد شک کنید)

از بین رفتن تهوع بارداری (اگه از اون دسته خانمهایی هستین که تهوع بارداری دارن)

لرز (شاید شبا که میخوابید سردتون مبشه یا حس کنید فشارتون افتاده)

فاز دومشم 

دیگه متاسفانه شاید توسط سونو گرافی و دکتر متوجه توقف رشد یا تشکیل نشدن قلب و.. جنین شده باشید و درد و خونریزی شدید شروع میشه و بعد متاسفانه از دست دادن جنین رو تجربه میکنید

دوستان اینا تجربیات من بود از سقط هام بود شاید کسی این مواردو تجربه کرده شایدم نکرده امیدوارم خرده نگیرید اینارو نوشتم برای دوستانی که میخوان اطلاعات داشته باشن