2777
2789
عنوان

کسی میدونه کرونا کی تموم میشه ؟

660 بازدید | 34 پست

کی به زندگی عادی برمیگردیم؟

من اولا بیخیال بودم نه اینکه رعایت نکنم رعایت میکردم ولی خیلی ام بش فکر نمیکردم الان واقعااا کلافه شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا ساعت یه ربع به پنج😐

چمیدونیم خواهر من...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

دلم واسه روز مره گیای سابقم تنگ شده ☹☹☹

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

فعلا دارو و واکسن نداره گلم

از طرفی هم چون ویروس جدید وناشناخته هست هنوز نمیدونن که باتغییر شرایط اب وهوایی رفتاراین ویروس چجوریه

جدیداهم اعلام میکنن که احتمال زیاد یک بیماری فصلی میشه مثل انفولاتزا که پاییز و زمستون میاد اینم اینجورمیشه

انشالله براش دارو یاواکسن پیدا بشه حل میشه همه چیز که البته به گفته خود بهداشت جهانی این کار زمان بر هست

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡