2777
2789
عنوان

دخترم دوسال و 4 ماهشه هنووووووز رو پا میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عروسک بزار رو پاش و بگو نی نی تو بخوابون،.یا یه طوری رختخوابشو بنداز تا خوشش بیاد،مثلا همه ی اسبا ...

همه این کار و کردم ولی فقط میگه پا تازه میگه لالایی هم بخون ..میگهه نانانانا کن دیگه ..

یه عروسک خرگوش داره بهش چسبیده هر کار کردم نشد 

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
پسرم تا چهارسالگی رو پام میخوابید یا تو گهواره اش که کوچیک شده رود براش ولی به زور خودشو جا میکرد.ال ...

یا خداااا 

عب نداره بزرگ میشه یه روز خانومی میشه برا خودش انشالله میبینیش کیف میکنی بزا دوسالم اذیت کنه

قربونت ...اون که البته   فقط تا خانومی بشه پام داره میشکنه   

بچه خواهرم ٦ سالشه تازه ترك كرده رو پاي مادرش نخوابه 

ای بابا 6 ساله که نصف مامانشه بیچاره مامانه 

خب بزار بخوابه چیکار داری خوابش نمیاد نزار روز بخوابه 

چند بار روز نخوابوندم خودش بعد از ظهر خوابش میبرد دیگه تا 4 5صبح نمیخوابید..روز نیم ساعتم شده باید بخوابه 

همه این کار و کردم ولی فقط میگه پا تازه میگه لالایی هم بخون ..میگهه نانانانا کن دیگه .. یه عروسک خر ...

وای عزیزم کچولو.اگه میشه یه کچولو بترسونش در حد خودش نه زیاد،مثلا با خودکار یا رنگ یه کوچولو پاتو قرمز کن بگو پام اوف شده،.........یه چیزی شبیه این انجام بده،بگو نمیشه بخوابی،رو پام.

بچه ی من گوشمو میگرفت با گوشم بازی میکرد تا خوابش ببره اما من حوصله این کارو نداشتم میزاشتمش پیش باباش گوش اونو میگرفت تا صبح،دوسال این عادت رو داشت.

دختر من ۳ سالو نیمشه روزا روپاهام میخابه ولی شبا نه. اتفاقا من خودم دوست دارم همیشه که نیس بزرگ بشه ...

واسه دختر من همیشه ست ..اگه یه ربع بیست دقیقه ایی رو پا بخوابه مشکل ندارم یک ساعت دوساعت باید بزارم رو پام بازم به زور بخوابه دیگه کمر و پا نمیمونه واسه آدم ..

وای عزیزم کچولو.اگه میشه یه کچولو بترسونش در حد خودش نه زیاد،مثلا با خودکار یا رنگ یه کوچولو پاتو قر ...

آها اینم روش خوبیه حتنا امتحان میکنم مثل از شیر گرفتن انشالله جواب میده مرسی از راهنماییت..البته اگه باز بغض نکنه خیلی زود رنجم هست سریع بغض شم میگیره فسقلی دل آدم و کباب میکنه..

مال من اینجوری بود فقط داستانای جذاب براش میگفتم  دیگه الان که ۳ سال ونیمشه خودش میره توتختش م ...

دخترم کتاب دستم ببینه میگیره پاره میکنه مثلا کاردستی درست میکنه   گوشی هم ابدا بزاره دستم بمونه اونم میگه به بازی کنم   

بچه ی من کپی بچه خواهرشوهرته فکر کنم اگه همینجور ادامه بده 

آها اینم روش خوبیه حتنا امتحان میکنم مثل از شیر گرفتن انشالله جواب میده مرسی از راهنماییت..البته اگه ...

آخی عین بچه ی منه،خواهش میکنم عزیزم .شاید دختر شما هم مثل پسر من ضعیفه دور از جون،پسر من خیلی لاغر و ضعیفه واسه همین بد خلقی میکنی،به دکترش گفتم زیاد بد اخلاق و بهانه گیره ش،گفت از ضعیفیه ،روزایی که خوب غذاشو میخوره آروم تره.

آخی عین بچه ی منه،خواهش میکنم عزیزم .شاید دختر شما هم مثل پسر من ضعیفه دور از جون،پسر من خیلی لاغر و ...

این وزنش خوبه بد نیست الا 14 کیلو هست ..به خاطر دندوناش خیلی بد اخلاقی میکرد الان که در اومد بهتر شده احساس میکنم 

من دخترمو از اول عادت دادم خودش کنارم بخوابه.

واقعا کار خوبی کردی اگه دوباره بچه دارشم حتما همین کار رو میکنم