2777
2789
عنوان

درمان نازایی و برآورده شدن حاجات

143 بازدید | 10 پست

داستان نازایی های زیادی خوندم .یا اطرافم دیدم . اکثرا وقتی حساسیتشون برطرف شد بچه دار شدند. هم قانون جذب و هم احادیثمون به این مساله تاکید دارن . دختر خاله من نازا بود 9 سال درمان کرد تا اینکه مادرش خیلی مریض شد و نزدیک بود فوت کنه این دختر خالم دیگه اصلا درد خودش هم یادش رفت . همش از مامانش مراقبت میکرد تا اینکه متوجه شد نشونه های بارداری رو داره. دوستم 11 سال نازا بود تمام درمان هارو انجام داد تا اینکه نا امید شدن درمان هارو قطع کردند و گفتند دیگه نازاییم درمان نمی خواد و هیچوقت بچه دار نمیشیم . بعد دو سال باردار شد . هممون دیدیم آدم های بیخیال زندگی های خوبی دارند یه جورایی باید بگیم شد شد . نشد نشد بیخیال

خیلی هارو دیدم بچه از پرورشگاه میارن بعد بچه دار میشن چون حساسیتشو ن از بین میره

چله ايت الله حق شناس ميگن حاجت ميده 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ي فاميل داريم خدا شاهده بچه دار نميشدن اخر بچه خواهرشونو گرفتن به عنوان بچه بعد ١٥سال خانومه دو قلو حامله شد😑

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

والا راست میگی من به امید اینکه اینبار دیگه حامله ام بسته نوارمو کم میخریدم بعد نه ماه دیگه خسته شدم دقیقا اون بار سه تا بسته خریدم که دیگه هی نیام مغازه درست اون بار بار آخر پریودم بود

منم بعد از ۴سال و نیم دوا درمون و نذر و نیاز باردار نشدم و خیلی هم استرس داشتم و حرص میخوردم تا اینکه خونه خریدیم و خیلی خوشحال شدم و کلا بچه و بارداری و فراموش کردم دقیقا همون ماهی که درگیر اسباب کشی بودیم باردار شدم اما متاسفانه مجبور شدم سقط کنم😔 الانم ۱سال و ۴ماه از سقطم میگذره و من باردار نشدم، و هر روز عصبی تر و افسرده تر از قبل میشم😔

من خودم نازایی داشتم داستان کامل همه کارایی ک کردم نذرایی ک کردم درمانای سنتی وداروییم همه چی تو تایپیکام هست اگر واقعا کسی بچه دار ننیشه تو روخدا برین تو تایپیکام بخونید مطمئنم نتیجه میگیرین

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل