2777
2789
سلام خانما .من و نامزدم ۵ماهه عقد کردیم .همسرم سر یه موضوع خانوادگی تلفنی با مادرش دعواش شد .حالا خانواده اش طومارای بلند بالا فرستادن براش که زنت تو رو پر میکنه و ما دیگه با تو زنت کاری نداریم و همه دختراش هم پشتشن .در حالی که من دو روز بعد از دعوا فهمیدم شوهرم تماس گرفته .حالا هم نه جواب گوشیمونو میدن و به اون یکی دخترشون هم که شوهر داره گفتن با من حرف نزنه .به نظرتون چطوری رفتار کنم؟ خونمو که دارم میسازم بالای خونشونه .من همیشه میرم خونه خودم که در حال ساخت و سازه ولی این ایام عیدی همه زیر چادرن .میشه راهنماییم کنین خانما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر چی واقعا تو شوهرتو پر کردی؟

نه والا .به خدا اصلا خبر نداشتم .شوهرم سر یه موضوعی بین خودشون زنگ زده بود که من هی در جریانش نبودم 

بعد چند روز خبر دار شدم که زنگ زده

اول ، دخالت نکن 

دوم نظر نده 

حتی شوهرت هم نظر خوات بگو تو شناختت بیشترِ ازشون پس خودت خیلی بهتر مدیریت میکنی 

دیگه بهشون زنگ نزن ، کلا هر وقت شوهرت رفت تو هم برو محترمانه برخورد انگار نه انگار که اتفاقی افتاده ، باهاشون صمیمی نشو .

همیشه سکوت لبخند احترام 

تامام

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
بعد خواهر شوهرام منو میبینن دماغ کج میکنن چی؟ منم بی محلشون کنم؟

نه اصلا 

شما آیینه نیستی مثل بقیه رفتارکنی ، شما مهربون و با شخصیت رفتار کن ، احترام بذار چون خودت محترم هستی ، اما حواست باشه صمیمی نشی ، صحبت اضافه نکن اصلا ، با همسرت ولی گرم و صمیمی باش ، با لبخند بشین خوشرو باش ولی تو کوکشون نرو سرت به کار خودت باشه بی تفاوت به همه رفتار و گفتارشون 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم .