2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربر دیگ هفته ۵بارداری ومثل شماهست چندتا تاپیک قبل شما زد

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من سردرد و بی حالی و دنده درد داشتم دکتر منیزیم تجویز کرد

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

تو تاپیک بغلی گفتم 

برو حموم دوش آب گرم بگیر ... پیشونی و گرودنتو ماساژ بده زیر آب 

اومدی ی چای بخور .... تو اتاق تاریک دراز بکش 

دوتا استامیوفن 325 هم میتونی بخوری 

منم باردارم میگرنم عود کرده .

گلم ب شوشو بگو پشت گردنت بالای بالاش زیر جمجمتو یه حفره هست ماساژ بدن. خیلی محک نه ها. سعی کنن ب سمت پایین ماساژ بدن. یعنی حرکته انگشتشون ب سمته پایین باشه. روی ابروهاتم فشاری ماساژ بدن. بعدم گلم یکم دارچین اب بزن نه خیلی روون نه خیلی سفت. یه لایشو مثله ماسک بزن روی پیشونیت وختی خیلی به سوختن افتاد پیشونیتو نتونستی تحمل کنی بشور. حتما خوب میشی. بعدم بگو سرتو ماساژ بدن اروم.

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
چرا قبل بارداریم فشار خونم پایین می اومد

نه فشار خون بالا منظورمه عزیزم

سر درد کلی عامل داره از عصبانیت تا زیاد کار کردت با صفحه ی دیجیتال و غذای چرب؛ شور و کم آبی ،سروصدا

اگه سردرد خودبخود داری اول فشارتو بگیر فشارت بالا نباشه چون این خیلی مهمه تو بارداری ، اگه بالا نبود شیاف استامینوفن یا دیکلوفناک بزار یا قرص بخور

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  
نه هنوز

اگه فشارت بالا یا پایین نیست الان و اعصاب خوردی خاصی نداشتی من فکرمیکنم توراهیت پسره.من سر پسرم اینجور بودم سردردای بد و بی دلیل.چند نفردیگه هم دیدم اینجور بودن.یه دوش بگیر . برو اتاق تاریک و بی سرو صدا دراز بکش میتونی یه چای با گلاب یا شیرگرم هم بخوری