2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره!خیلی دلم گرفته:(

317 بازدید | 20 پست

بچه ها دیشب باهم دعواکردیم سر عروسی.میگ میام باخونوادت صحبت میکنم بریم سر زندگیمون بعد مهمونی بگیریم اگ راضی نشدن فرداش میام دنبالت با چمدونت بیا بریم.میگم من چطوری بلندشم اینطوری بیام؟اینطوری هم که تو میگی اونا راضی نمیشن.دعوامون بالا گرفت منم شروع کردم به گریه.

اومدم خونمون و امروز بهش زنگ زدم گفت تا خودت استقلال پیدا نکردی و نتونستی تصمیم خودت برا خودت بگیری بهم زنگ نزن.یکم خواهش کردم ازش.

گفت قط کن الان دستم بنده‌ هروقت دلم تنگ شد بهت زنگ میزنم.خیلی دلم براش تنگ شده:(

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم زمان بده بهش 

فعلا زنگ نزن، توی این مدت هم بشین حسابی فکر کن که واقعا و جدی کدوم بیشتر به نفعته (که من میگم با این شرایط برو سر خونه زندگیت) ولی خودت بشین فکر کن، اگر عروسی میخوای دلیلتو بنویس منطقی، اگر نه میخوای بری باهاش صحبت کن که چجوری با خانوادت حرف بزنه و خودت چه کارایی بکنی تا ذهنیت خانواده کم کم متقاعد بشه 

بعد که زنگ زد، برو باهاش بیرون یذ وقتی اوند خونتون، منظورم اینه که حضوری باشه باهم صحبت کنید اگرم به نتیجه نرسیدید بازم زمان بدید که فکر کنید

یعنی میگهه همینجوری پاشی لباس بپوشی از خونوادت خدافظی کنی برین سرخونه زندگیت؟🙄 مگه میشه لااقل یه ...

میگه بعد کرونا میدم.میگه حتی الانم بخوای بیای دعوت میکنم فامیلو اومدن شام میدم.خونوادم به شدت مخالفن.

طوریکه بهشون گفتم گفتن دیگه این حرفو نزن:(

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

ولش کن بابا یه عروسی که حقت هست ولله آنقدر تو زندگی مردها آدمو محدود میکنن بعد پشیمون میشی که چرا عروسی نگرفتی. اشتباه منو نکن که همش گفتم خانوادم خانوادم آخرش خانوادم لال شدن. عزیزم بگو من خودم دلم عروسی میخواد بگو خودم دلم میخواد با لباس عروس پامو بذارم تو خونت. شوهر من وخانوادش همینو میخواستن البته شوهر من وضع مالیش خیلی خوبه و همش خرج خانوادش میکنه. بخاطر همین موضوع البته خیلی مشکلات دیگه هم بود امروز قرار بود بعد از 6 سال عروسی بگیریم ولی بازم نشد. لعنت به این شانس. از وقتی یادمه بدبخت و بدشانس بودم. 😭 ولی بگو خودت دلت میخواد نگو خانواده نگو که فردا همینو تو سرت میزنه  کسی ریپلایمم نکنه که چرا 6 سال و این حرفا طلاق بگیر و... اعصاب خودمو ندارم 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

ما هم قرار بود سوم عروسی بگیریم بخاطر کرونا نشد خانواده همسرم اومدن کلی صحبت کردن پدرم اجازه داد با شوهرم باشم تا بعد از کرونا عروسی بگیریم 

خیلی خوشحاله خانوادم اجازه دادن البته خودمم به خانوادم گفتم خیلی همسرم منتظر بود عید عروسیمون باشه