2777
2789

من پسرم بخاطر کرونا ک مدارس تعطیله آزمون هاشون به صورت مجازی برگزار میشه اما ریاضی رو دوست نداره و همینطور زیاد بلد نیست چون تمرین نمیکنه امسالم انتخاب رشته داره و حتی ریز نمرات هم مهمه برای انتخاب رشتش می‌خواد بره هنرستان ولی بازم ریاضی مهمه شنبه آزمون داره من براش معلم مجازی گرفته بودم جلسه ای ۷۰ هزار تومن اما بیچاره کرونا گرفته بیمارستانه  منم اصلا سر در نمیارم از ریاضی من شدیدا دنبال کسی هستم ک رشتش ریاضی بوده باشه یا ریاضیش خوب باشه شنبه یا کلا هر هفته ک پسرم امتحان داره بیاد سؤالاش رو من براش بفرستم حل کنه منم براش مبلغی رو ک ب اون معلم میدادم رو واریز می‌کنم چون بلخره اینترنت میزاره از همه مهم‌ترین وقت میزاره حل میکنه اگرم بیشتر خواست بکنه مبلغو مشکلی ندارم فقط این آخر سالیه پسرم تو امتحانات نمره خوب بگیره اگر کسی قبول میکنه درخواست دوستی بوده تو همین نی نی سایت یا تو همین دستت بگه ک میتونه ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ترو خدا اگه میتونی قبول کن خیلی مهمه برام

نمیتونم خودم خیلیییی درس دارم. ولی ریاضیم خیلی خوبه و واقعا از یاد دادنش لذت میبرم.. 

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
بیار همینجا حل میکنم واست پول نمیخوام

خیلی لطف داری ولی ن عزیزم اگر میتونی حل کنی بگو یه مبلغی چون نمیشه ک وقت بزاری حل کنی اینترنت بزاری و ....بعدم هیچی 

من میتونم عزیزم. اگه خواستی درخواست دوستی دادم

ممنونم خیلی خوبی عزیزم پسرم شنبه ساعت ۱۲امتحان داره وقت داری شما ؟!زمان امتحانشم نیم ساعته اگر وقت داری ک خیلی لطف میکنی واقعا اگرم وقت نداری اون ساعت اشکال نداره بازم لطف کردی

اگر برای این آزمون‌ مشکل داره اشکالاتش بگه من براش بگم از شنبه دنبال یه معلم عالی باشید

ممنون لطف داری شما ولی این کلا با همه امتحانات مشکل داره فقط این نیست