2777
2789
عنوان

کاهش وزن

273 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها شاید حرفام تکراری باشه اما واقعا به کمکتون نیاز دارم

من ۱۹ سالمه قد ۱۵۰ وزنم ۵۹ خیلی زیاده وزنم شکم و ران هم دارم شرایط اینکه بخوام باشگاه برم و ورزش کنم رو ندارم چون چاقی روی سلامتیمم تاثیر گذاشته و استخوان هیپم(لگن)مشکل داره نمیتونم زیاد ورزش کنم اما باید دسته کم ۱۵ کیلو توی دو تا سه ماه کنم چکار کنم به نظرتون دوستان غذا هم زیاد میخورم بخصوص برنج و دمنوش و اینا هم دوس ندارم و حوصله این غداهایی که مشاورای لاغری میدن هم ندارم مثلا میگن مرغ ابپز بخورید یا تخم مرغ من از این چیزا متنفرم

لطفا راهنماییم کنید.؟؟؟!!!

پشت کنکوریم هستم امسال بخوام برم دانشگاه باید لاغر بشم.

ورزش هوازی

طناب زدن خوبه

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ک هیچ باید در کار نیست اکثرا چاق وارد دانشگاه میشن😅😅😅یا لاقل خودم این طور بودم و ۱۲ میلو کم کردم جیگر پیگر شدم

ب نظرم چیزی تا کنکورت نمونده بزا بعد کنکور ک انرژیت کم نشه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

باید کم بخوری 

برنج دوست دارم نمیشه 

نون و برنج ممنوع شکر پ شیرینی ممنوع غذای چرب نه

کمی پیاده روی حدود نیم ساعت حداقل 

دختر جوون 

تو سن شما وزن سریع میاد پایین 

بخودت کمک کن گلم 

طناب خیلی عالیه موافقم اما من صبی ۲۵۰تا زدم الان زیر شکمم با کمرم خیلی درد گرفته نمیدونم چرا😔

شاید نزدیک پریودیته

شایدم اصولی نمی زنی از روزی ۵۰تا باید شروع کرد بعد کم کم زیادش کرد

شده آیا گله از جان به خدایت بکنی؟اما هی نشود؛هی نشود؛هی نشود...لطفا واسم دعا کنید امید به زندگیم خیلی وقته صفر شده😭با مردم بی غم نتوان گفت غم دل...نه به انتظار کسی...نه انتظار از کسی...به زنده بودنم همین بس که میکشم نفسی...
طناب خیلی عالیه موافقم اما من صبی ۲۵۰تا زدم الان زیر شکمم با کمرم خیلی درد گرفته نمیدونم چرا😔

من باشگاه میرفتم مربی بهم گف طناب نزن چون زایمان کردم افتادگی رحم و مثانه میگیرم نمیدونم درباره دختراهم صدق میکنه یانه

برام نیتم صلوات میفرستید ممنون مهربونا
ورزش هوازی طناب زدن خوبه

متاسفانه اصلا نمیتونم طناب بزنم من تابستون گذشته دو هفته طناب میزدم و ورزش میکردم که پاهام دچار درد شدید شد و از ناحیه هیپ مشکل دارم نمیتونم طناب بزنم😥

شاید نزدیک پریودیته شایدم اصولی نمی زنی از روزی ۵۰تا باید شروع کرد بعد کم کم زیادش کرد

نه هنوز کلی مونده تا پریود

مال همین طنابه فکر کنم دیروز ۵۰۰تا زدم 

صبی  ۲۵۰تا صبح ۲۵۰تا عصر 

کفش نمیپوشم رو فرشم اخه_ نکنه مال این باشه؟