2777
2789
عنوان

چی جواب نامزدمو بدم؟😞

940 بازدید | 47 پست

دیروز سر زده رفتم خونه عموم 

خب دلم براش تنگ شده بود خودش و عموم که خیلی خوشحال شدن

ولی مادرشوهرم یکم غرغر کرد که الان گفتن تو خونه بمونید و از این حرفا منم هیچی نگفتم

ولی زن عموم انگار همه رو از چشم پسرش دیده ... هر چی گفته بخدا روحمم خبرنداشت میاد ... من نگفتم بهش بیاد 

خخخ باور نکرده 😆

گفته من از بچگی این دختر میشناسم خیلی عاقله اگه تو تو گوشش نخونی دلم تنگ شده فلان اونم میشینه خونه ...

انقد سرش غرغر کرده بود چهره اش دیدم پشت گوشی خداییش از عصبانیت قرمز شده بود

بهم گفت یادته بچه بودیم هر خرابکاریی میکردی مینداختی گردن من ؟ از همون موقع فکر این روزا رو میکردی آره ؟بیا آش نخورده و دهن سوخته 

منم فعلا هیچی نگفتم 

ولی نمیدونم چی جوابش بدم ؟

یعنی کارم اشتباه بوده یا داره مظلوم نمایی میکنه😐

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بهش بگو که دلت واسش تنگ شده و ب خاطر اون رفتی

خودش میدونه اینو

ولی بنظرم زن عموم زیاده روی میکنه مگه چی شده حالا

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم

مادرشوهرت حق داره تو این قرنطینه عزیز

همسرتم حق داره کار اشتباه شما کردی تنبیهشو اون شده

سعی کن از دلش دربیاری 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

نرو عزیزمن چرا میری

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘