2777
2789
عنوان

وای وای خرابکاری کردم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 30 پست

اوه..فکر نکنم چاره ای باشه..میخوای یه بار تنهایی بندازش تو ماشین باز بشوره شاید فرجی شد! من یه لباس زرد داشتم انداختم تو ماشین سبز تحویل گرفتم! باز شستمش اندکی رنگش بهتر شد داره فسفری میشه😅😂😆😆😆

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂🤣بنازم😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
اها گفتم اگه سفید بوده مینداختی تو وایتکس رقیق شده پس هیچی

یه سوال

اگه لباس رو توماشین بریزیم بعد تو جا مایعیه ماشین وایتکس بریزیم،رنگ لباس عوض میشه؟

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
🤦🤦🤦🤦وای به خدا فک نمیکردم اینجوری شه خاک بر سرم🤣

ولش کن دیگه بهش بده بوگو ببین چقد خوشکل شده😂😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

ماشالا همه تجربشو دارن. سر همین رنگ لباس شوهرم لباساشو خودش میشوره میترسه😂🤪

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
ماشالا همه تجربشو دارن. سر همین رنگ لباس شوهرم لباساشو خودش میشوره میترسه😂🤪

اولین خرابکاریمه درباره لباساش

فمر میکردم حپلم با اینهمه شستشو رنگهاش رفته باشه

واااای خیلی این پیرهنشو دوس داشتم😫😫

خیلی بهش میاد😫

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞
یه سوال اگه لباس رو توماشین بریزیم بعد تو جا مایعیه ماشین وایتکس بریزیم،رنگ لباس عوض میشه؟

نمیدونم من خودم کار با وایتکسو وارد نیستم فقط میدونم اگر تو ماشین میخوای وایتکس بریزی مستقیم رو لباس نباید بریزی همون تو جا مایعی باید باشه