2777
2789

سلام دوستان ۴ روز پیش صورتم ضربه خورد بخیه زدم الان بخاطر تعطیلات عید و کرونا هیچ جا باز نیست میخواستم برم دکتر پوست 

کمکم کنین چیکار کنم جاش نمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کو عکس

داشتن بعضی ادما درحد آرزو بمونه خیلی بهتره          هربار حس کردی کسی دوس نداره به مادرت نگاه گن              من ظاهرم شبیه زاپاسه یاشمالاشید؟  دوست گلم میشه برا رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرستی؟   
آلوورا خوبه اون ژله وسط بزن به صورتت 

نههههه

اخه الو ورا برا بعضی پوست ها خوب نیست اصن

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

کرم های زیادی هم هست 

یه سرچ بزنی تو دیجی کالا با نظراتش میتونی بخونی 

درنهایت هم اگه باز جاش موند، لیزر هست دوای همه دردها 😁 نگرانش نباش

ببخشید استارتر 

دوستان برنامه طبیب شبکه ۳ الان داره به تمام سوالات عجیب و غریب مردم جواب میده

اگر الان نمی تونید ببینید لطفا یا شب تکرارش یا توی سایت ببینید خیلی مفیده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹