2777
2789
منم یدونه بی بی زدم منفی بود الکی الکی ب خودم استرس دادم.. اما زوده عزیزم صبر کن. بزار یازدهم بزن.خو ...

درک میکنم این چک بی بی منفی چه حس بدی به آدم میده زمانی که منتظر مثبت شدنش هستی

درک میکنم این چک بی بی منفی چه حس بدی به آدم میده زمانی که منتظر مثبت شدنش هستی

اره یه حس ناامیدی عجیبی داره. الهی نبینم دیگه 😁

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یدونه بی بی زدم منفی بود الکی الکی ب خودم استرس دادم.. اما زوده عزیزم صبر کن. بزار یازدهم بزن.خو ...

انشالله .بعد همو خبر کنیم ببینیم چی شد😍

مَنم و یِ عآلَمه‍ روزآی خوبْ کِ دَر انتظآر مَننـْ
نمیتونم تحمل کنم و نرم آزمایش بدم، الان میرم آزمایشگاه. 😊😊😊

ذوق داری😍 

برو ولی خیلی مواظب خودت باش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من  که از بی بی متنفر شدم ...هر بار با دیر شده میگم  به  بی بی چک بزنم یا نه.. دیگه خسته شدم نمیزنم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
چشم عزیزم، نگرانم که کاذب باشه الکی دلخوش نشم. خیلی منتظر بودم 

کاذب نیست خیالت راحت.مثبتش معلومه واقعیه.مبارکت باشه

مبارکه ، حاج آقا مجتهد تهرانی ،میفرمودن که برای بچه دار شدن این دعارو  بکنید که اول صلوات بفرستید بعد بگویید که خدایا برای من فرزند سالم ،صالح ،پررزق وروزی ،وعاقبت به خیر عطاء کن ،بعد دوباره صلوات ،امیدوارم شماهم چنین فرزندی خدا بهتون ببخشه .