بچها من کنکوری بودم با یکی آشنا شدم ک میگفت مشاوره منم از دست مامانم درعذاب بودم شدیدا وضعیت روحی بدی داشتم باهاش حرف زدم تمام زندگیمو گفتم کل سال کنکور باهاش ارتباط داشتم بعد ک رفتم دانشگاه چشم و گوشم باز شد از کودن و احمق بودن درومدم فهمیدم این مشاور نیست اصلا این از این معتادا بوده ک ترک کرده الان انگیزه میده ب بقیه! سنشم ده سال کمتر گفته بود بهم متولد ۶۰ بود درواقع! بهم زدم باهاش ولی میگفت من پرستارت کردم ! باید زن من بشی منم اصلا قبول نکردم بلاگش کردم
ب مامانم زنگ زد گقت و انقد اذیتم کردن دوتایی ک خود.کشی کردم و دو روز بیمارستان بودم بعدشم از مامانم جدا شدم و ۳ ساله خوابگاه زندگی میکنم
چن وقت یبار پیامی میداد یکبار میگفت دوست دارم برگرد من اشتباه کردم ب مامانت گفتم بهم فرصت بده یکبار تهدید میکرد
خلاصه از همه جا بلاک بود
حتی ب دوس پسرمم پیام داد ک خودم واسش شفاف سازی کردم
یکی دو ماه پیش دوباره پیام داد تو روبیکا جن/گ تموم شد مو.شک ها رفتن وقتشه مو.شک منم بره تو لونه ش 😐 بلاکش کردم
الان دیدم ایتا فیلم اونجاشو فرستاده فیلم س.س فرستاده
نمیدونم چیکار کنم خجالت میکشم برم فتا از طرفی میترسم هم کاری از پیش نبرن و بدترررر هار بشه این
بنظرتون چیکار کنم خطمو عوض کنم؟
مهم نیس ک دوباره ب مامانم زنگی بزنه چیزی بکه چون اون واسم مرده
یکم میترسم دویاره ب دایرکت دوس.پسرم پیام بده
واقعا از فتا میترسم نتیجه نداشته باشه یه ذره ترسشم بریزه هار بشه خجالتم میکشم
چیکار کنم؟
هیچکس حتی مامانم یا اون و.. از جاییک زندگی میکنم خبر ندارن فقط شمارم رو دلرع با شماره مامانم با اینستای دوسپسرم