الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چند روز پیش یخچال تمیز کردم آشپزخونه شستم اونطور شدم حتی شوهرم هم فهمید نبض هاشو یعنی سکته کردم تا صب ۲۰ بار دستشویی رفتم نوار گذاشتم ولی دوروز استراحت کردم خوب شد بدبختی دکتر هم نبود برم
تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤
سلام عزیزم.چون وزن بچه روز به روز بیشتر میشه جای بیشتری هم میگیره.اصلا نگران نباش من خودم تجربه بارداری دارم همین حس رو داشتم ولی خداروشکر همش طبیعیه.استرس ونگرانی نداشته باش
یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
عزیزم در جریان شما نیستم ولی خودم تمام بارداریم بچه پایین ضربه میزد یعنی هرلحظه نگران بودم ولی بیخود بود و الان ناراحتم چرا اینقدر حرص خوردم البته استراحت میکردم
منم سی و دو هفته ام چته چرا انقدر هول کردی اخه ماله منم چند روزه پایین پایین میزنه خب احتمالا سرش رفته پایین پوزیشنش عوض شده قبلنا به پهلوم لگد میزد سکسکشو طرف چپ احساس میکردم الان جدیدا پایین حسش میکنم حتی سکسکشو
عزیزم نگران نباش.بچه بزرگتر که میشه پایینتر میاد چون تو رحم جاداره باز میکنه واسه خودش.منم اینطوری بودم طوری که حس میکردم تو واژنم لگد میزد.احتمالا پاهاشم پایینه بچه
عزیزم نگران نباش.بچه بزرگتر که میشه پایینتر میاد چون تو رحم جاداره باز میکنه واسه خودش.منم اینطوری ب ...
اخرین سونو گرافیم ۲۴ هفتگی بود ک بچم بریچ بود الان نمیدونم چه وضعیتی هست نه فعالیت شدید داشتم نه چیزی روال معمولی الانم خواب بودم نصف شبی بخاطر حرکاتش ترسیدم شوکه شدم
عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم