2777
2789

یه چیزی شبیه ضربان نبض مانند پایین پایین شکمم میزنه خیلی منو ترسونده نصف شبی حرکاتش یکمم دردم میاره پایین شکمم حرکت ک میکنه نمیدونم امروز چای دارچین وهل خوردم نمیدونم از اونه از چیه چرا بچه انقد پایین اومده همیشه بالا رو میزد الان خیلی پایینو داره نبض مانند میزنه خیلی خیلی پایین میزنه توروخدا راهنمایی کنید

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی بیداره توروخدا راهنمایی کنه قلب بچه انگار داره تو شورت من میزنه یکی یه چی بگه 😭

اخ منم ۲۲هفتمه انگار نزدیک دهانه رحممه ضرباتش پایین پایین دردمیگیره مگه نباید بالا باشه 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)

من چند روز پیش یخچال تمیز کردم آشپزخونه شستم اونطور شدم حتی شوهرم هم فهمید نبض هاشو یعنی سکته کردم تا صب ۲۰ بار دستشویی رفتم نوار گذاشتم ولی دوروز استراحت کردم خوب شد بدبختی دکتر هم نبود برم 

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

سلام عزیزم.چون وزن بچه روز به روز بیشتر میشه جای بیشتری هم میگیره.اصلا نگران نباش من خودم تجربه بارداری دارم همین حس رو داشتم ولی خداروشکر همش طبیعیه.استرس  ونگرانی نداشته باش

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

عزیزم در جریان شما نیستم ولی خودم تمام بارداریم بچه پایین ضربه میزد یعنی هرلحظه نگران بودم ولی بیخود بود و الان ناراحتم چرا اینقدر حرص خوردم البته استراحت میکردم 

دیگه دارچینم نخور چون گرمه احتیاط کن

دارچین ک ضرر داره برات . پاشو بنطرم چندلیوان آب بخور . ازهمچی بیشتر استرس برات ضررداره آروم باش

نمیدونم چکار کنم خیلی میترسم نصف شبی چای رو ساعت ۷ ونیم غروب خوردم چون بدن بپشدت سردی دارم گرمیجات میخورم نمیدونم حرکاتش انقد پایین شکمم طبیعی یا نه

منم سی و دو هفته ام چته چرا انقدر هول کردی اخه ماله منم چند روزه پایین پایین میزنه خب احتمالا سرش رفته پایین پوزیشنش عوض شده قبلنا به پهلوم لگد میزد سکسکشو طرف چپ احساس میکردم الان جدیدا پایین حسش میکنم حتی سکسکشو

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
اخ منم ۲۲هفتمه انگار نزدیک دهانه رحممه ضرباتش پایین پایین دردمیگیره مگه نباید بالا باشه 

خیلی پایینه انگار داره دهانه رحمم ضربه میزنه سابقه نداشته برامن همیشه بالا میزد تومعده ام

عزیزم نگران نباش.بچه بزرگتر که میشه پایینتر میاد چون تو رحم جاداره باز میکنه واسه خودش.منم اینطوری ب ...

اخرین سونو گرافیم ۲۴ هفتگی بود ک بچم بریچ  بود الان نمیدونم چه وضعیتی هست نه فعالیت شدید داشتم نه چیزی روال معمولی الانم خواب بودم نصف شبی بخاطر حرکاتش ترسیدم شوکه شدم 

خیلی پایینه انگار داره دهانه رحمم ضربه میزنه سابقه نداشته برامن همیشه بالا میزد تومعده ام

منم اینجوری هستم البته دکتر به من تو انومالی گفت جفتت پایین ترین قسمت دهانه رحمه الان داره میزنه دردمیگیره 

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)