2777
2789

سلاممممم میگم ما نیم ساعت پیش رابطه داشتیم متوجه نشدیم و ک ا ن د و م پاره شده حالا چیکار کنم چه قرصی بخورم قرص ال دی اثر داره؟ چند روز دیگه پریودیمه

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص اورژانسی بگیر فردا صبح بخور.عوارضشم خیلی کمتره اچ دی یا ال دی

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

اگه اخره دورته احتمالش کمه ولی فردا حتما اورژانسی بخر بخور

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

اورژانسی بخور 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

اگ چن روز دگ پریه و همیشه مرتبه تقریبا صفره احتمال بارداری ولی اگه خیلی برات مهمه فردا صب شوهرتو بفرس داروخونه اورژانسی بگیره دوتا قرصه میخوری باهم دگ احتمال بارداریت ۰ میشه

صبح دیر نیس؟؟؟ میترسم اصلا الان آمادگی بچه ندارم 😢😢😢😢

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
صبح‌سریع برو داروخونه بگو قرص اورژانسی  یکی ۱/۵ هست که همون یکی کافیه  یا دوتا ۰/۷۵ که ب ...

مرسی