2777
2789

كرونا نگيريم خدا نكرده استرس دارم من به زور پسرمو. به دنيا اوردم خدايا مواظب خانوادم باش   تازه شديم خانواده چهار نفره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر ولی خیلی مواظب باش سریع برو برگرد ی تایمی ببر ک خلوت باشه کلا باید حواست جمع باشه ی زیرانداز ی بار مصرف هم ببر همونجا بنداز زیرش بعد بنداز سطل زباله ژل هم همراهت باشه فقط باید زبل باشی حواست جمع باشخ تو شلوغی نبریش 

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟ 

من دیروز پسرمو بردم واکسن دو ماهگیشو زد.زیر انداز یک بار مصرف با خودم بردم زیرش انداختم بعد واکسنشم زیراندازو همونجا انداختم دور.دستکش و ماسکم زدم.دو دقیقه هم طول نکشید.انشااللا مشکلی پیش نمیاد.حتمن برو و بزن

منم همین دغدغه رو داشتم 13 اسفند بردم واکسن 6 ماهگی دخترمو زدم حالا خونه مون هم رشت هست که دیگه خودتون میدونید چقدر وضع خرابه ولی دستکش و ماسک بزن با خودت محلول ضد عفونی هم ببر فورا دست بچه تو ضد عفونی کن با ماشین شخصی هم برو صبح زود که معطل نشی

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔