2777
2789
عنوان

پس فردا تولد همسرمه..همه جا بسته س!😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 17 پست
فر و همزن برقی دارید آیا؟ و اینکه جنس قالبتون چیه؟

بله.. از اون کمربندیاس

فراموش کن کسی ک هرگز بدست نمیاد...           بدست بیار کسی ک هرگز نمیره از یاد...😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله.. از اون کمربندیاس

موادش: 

آرد سه صفر قنادی 2 لیوان

شکر کمتر از 1 لیوان

شیر سه چهارم لیوان

روغن نصف لیوان

بیکینگ پودر 1 ق غ سر صاف

وانیل 1 ق چ

پودر کاکائو هم اگه خواستین 2 ق غ

اول فر رو رو 180 درجه روشن کنید تا یه ربع گرم شه

سه تا تخم مرغ رو حدود ده دقیقه تا یه ربع بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه، در همین حین کم کم شکر رو هم اضافه کنید، بعد شیر (یا آب) و روغن رو هم بریزید و خوب بزنید تا یکدست شه

بیکینگ پودر، وانیل، پودر کاکائو و آرد (بهتره الک شده باشه) رو کم کم اضافه کنید و با دور کند همزن درحدی بزنید که فقط مخلوط شه نباید زیاد هم بزنید

بعد مواد رو بریزید تو قالب چرب شده و بذارید تو فر

تا 40 دقیقه به هیچ وجه درشو باز نکنید و بعد از اون با خلال دندون چک کنید اگه هییییچی از مواد بهش نچسبید پخته، اگه یه کوچولو هم به خلال دندون بماسه باید بذارید یه پنج دقیقه دیگه هم بمونه بعد دوباره چک کنید

روشم میتونید گریل کنید دو دقیقه

توجه کنید شیر و مخصوصاً تخم مرغ رو نیم ساعت زودتر از یخچال دربیارید تا حتما به دمای محیط برسه چون اگه سرد باشه زیاد جالب نمیشه