2777
2789
عنوان

تشکیل پرونده در بیمارستان میلاد

469 بازدید | 12 پست

دوستان کسی جدیدا تشکیل پرونده بارداری تو بیمارستان میلاد داده؟ بخاطر کرونا بخش زنانش ب حالت تعلیقه انگار. من میترسم ۲۰ هفته ام بگذره و دیگه تشکیل پرونده ندن.

گلم من نمیدونم بیمارستان میلاد کجاس ؟ اگه کرج بگو راهنمایین کنم و اینکه اگه تهران هستی از دکترت بپرس کجا بری چون الان تو کرج فقط فقط کمالی شده برای زایشگاه البته از اول زایشگاه بوده ولی الان مطمئن ترین جا کمالی

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

و اینکه اگه میخوای بری تشکیل پرونده بدی برای بارداریت واسه چکاپ برو شخصی بعدش برای زایمانت خود دکتر بهت نامه میده واسه بستری نیازی به تشکیل پرونده نیست 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۱۴ هستم.

خوب عزیزم الان زود که بخوای پرونده تشکیل بدی تو بیمارستان شما اول برید پیش یه ماما یا یه متخصص زنان خصوصی باشه تشکیل پرونده بدید چکاپ و کارای بارداری مث سونو انجام بده پرونده خودش برات درست میکنه بعدش که نزدیک زایمان بودی نامه میده بهت که بستریت کنم واسه زایمان 

خوب عزیزم الان زود که بخوای پرونده تشکیل بدی تو بیمارستان شما اول برید پیش یه ماما یا یه متخصص زنان ...

مراحلشو بیرون پیگیرم. ولی بیمارستان میلاد باید قبل ۲۰هفته پرونده تشکیل داد اونجا. بعدش قبول نمیکنن.

مراحلشو بیرون پیگیرم. ولی بیمارستان میلاد باید قبل ۲۰هفته پرونده تشکیل داد اونجا. بعدش قبول نمیکنن.

زایمانتو میخوای همونجا باشه حتما حالاتا بیست هفته مونده ایشاللع بهتر میشه اوضاع ولی بیرون بری بهتره چون اگه بیمارستان تشکیل پرونده بدی دکترتم اونجا باشه دردسر داره نه شماره تلفنی میدن هم باید بشینی تا نوبتت بشه یجا خصوصی بری پیش دکتر بهتره شماره تلفنم میده کار داشتی زنگ بزنی من خودم میرم پیش ماما 

زایمانتو میخوای همونجا باشه حتما حالاتا بیست هفته مونده ایشاللع بهتر میشه اوضاع ولی بیرون بری بهتره ...

بیرون پیش ی ماما تحت نظر هستم. فقط بخاطر زایمان پیگیر تشکیل پرونده ام اونجا

بیرون پیش ی ماما تحت نظر هستم. فقط بخاطر زایمان پیگیر تشکیل پرونده ام اونجا

تا هفته بیست بشی اوضاع خوب میشه نگران نباش