2777
2789
عنوان

بچه هاشوهرم بهم میگه دیوانه

892 بازدید | 23 پست

چون من ازعهدکارهام برمیام خیلی زرنگم همه هم میدونن اگه تنهاهم باشم خودموبچه هاموراه میبرم انقدربهم حسودی میکنه نه تنهاشوهرم همه خانواده اش دیروزگفت دیوانه ای حالامیخوام خوب فکراموبکنم ازش جداشم دیگه نمیخوامش ازدیروزباهاش قهرم دیروزهمسایه ام درزددربازکردم امدداخل شوهرم امدانقدرمن کتک زدمیگفت چراتواین وصع همسایه راگذاشتی خونه خودش ازصبح تاشب میره روستابادوستاش قلیون میکشه قلیونو تودهنش میزاره کرونانمیاره بعدهمساده ۲۰دقیقه نشسته کرونااورده انقدرکتکم زدپیش بچه هام چیزی نگفتم گریه میکنن ولی قلبم شکست اینم بگم چندسال بهم خیانت کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا به امید چی و دلیل چی باهاش موندی؟ خیانت فحش کتک ...

دوتابچه دارم دلم واسه اونهامیسوزه خیلی ولی خونه های که توش میشینم به اسم منه هروقت بخوام میتونم بندازمش بیرون واسه بچه هام سردوراهی موندم

دوتابچه دارم دلم واسه اونهامیسوزه خیلی ولی خونه های که توش میشینم به اسم منه هروقت بخوام میتونم بندا ...

ببین 20 سال بعد بچه هات وایمیستن تو روت میگن ب جهنم ک بخاطر ما سختی کشیدی میخاسی طلاق میگرفتی مطمئن باش تو واسه خودت ارزش قائل نشی اونا هم نمیشن هرچی زودتر از زندگیت بندازش بیرونو ب خودتو بچه هات برس

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...

وای چ تحملی داری بخدا صبرت زیاده ک تا الان جدا نشدی برو جدا شو عروسک دستش ک نیستی هر کاری دلش خواست باهات کنه زنشی. زن حرمت داره نه کتک و خیانت و ...

باردار نیستم ب امید بارداری تو این ماه تیکر زدم یه صلوات برای همه منتظرا