2777
2789
عنوان

بچه هاشوهرم بهم میگه دیوانه

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 23 پست
چرا از مردی که میزنه بچه میارید اخه.....سرم کجا بکوبم

بعضی وقتا حاملگی نخواستت 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️

طلاق نگیرید ولی یه مقدار بترسونش از این موضوع شاید به خودش بیاد

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم ولی تا اینجا رفتارت حرص درار بوده اولا مگه بقیه خانما بی دستوپا هستن ک شما بخاطر اینکه از عهده کارات برمیای خانواده شوهرت بهت حسودی کنن!!!! بعدم من جا شوهرت بودم همسایه راه میدادی خونه تو این وضع از وسط نصفت میکردم 

خیلی ببخشید استارتر معذرت میخوام که اینو میگم شوهرت راستشو میگه واقعا دیوانه ای من هر مشکلی رو تحمل میکنم به غیر از خیانت و اعتیاد نمیدونم چرا تو مغزم نمیگنجه وقتی خونه به نام تو هست چرا نمیندازیش بیرون

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
دوتابچه دارم دلم واسه اونهامیسوزه خیلی ولی خونه های که توش میشینم به اسم منه هروقت بخوام میتونم بندا ...

تو که از خودت خونه داری .

دوسش هم ک نداری 

خیلی راحته برات جدا شدن.

فقط اونم ب خاطر خیانتش

سکوت ما زنها ب خیانت باعث این همه خیانت دیگ و وقاحت میشه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
ببخشید عزیزم ولی تا اینجا رفتارت حرص درار بوده اولا مگه بقیه خانما بی دستوپا هستن ک شما بخاطر اینکه ...

چقدر خشنی عزیزم حرفش بد نبود بعضی از خانوما واقعا زرنگن بعضی ها دست و ما چلفتی منظورش اون بود

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
دوبار ناخواسته اخه...برای هر حاملگی ۶ ماه بصورت متوسط باید جلوگیری نداشته باشی...الان دو تا با هم نا ...

بعضی ها زود میگیرن حتی بدون برنامه. ربطی ام ب این چیزا نداره 

💐تا زمانی ک احساس کنید دچار بدبختی و بی عدالتی هستید، تاریخ تکرار می‌شود. تنها راه نجات از این نفرین آن است ک نسبت ب این غرض ورزی ها و بیدادگری ها بی اعتنایی کنید تا این مساعل آزارتان ندهند.در برابر اوضاع پیرامون تان را نبازید و نسبت ب همه اطرافیان حسن نیت داشته باشید💐  🙄ی تیکه باحال از کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین ک ب نظرم جالبه اگر بتونم انجام بدم😝  اوف زندگی من شده فقط خوندن کتابای این مدلی و امید داشتن ب اینکه ی روزی همه آرزوهای من برآورده میشه😜خدا جونم آرزو های منو برآورده کن آرزوی دوستای نی نی سایتیم هم همینطور😍😍😍خیلی دوستون دارم🌈❤️