2777
2789

میخوام یه پیج بزنم فقط میخام با کسی صحبت کنم با ایمیلم میخام بزنم ولی نمیشه نمیدونم چرا میزنم میگه این ایمیل قبلا استفاده شده(قبلاهم تلاش کرده بودم ولی نشده بود) وقتی میخام وارد بشمو رمز عبورمو تغییر بدم میگه اصلا این ایمیل ثبت نشده چرا اینجوری میکنه؟! اینستا هم ندارم از کروم میخوام وارد بشم

tatality

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایمیل الکی؟! یعنی رمزی چیزی ارسال نمیکنه به ایمیل؟!

نه... حالا ک میخوای حرف بزنی احتمالا هم نمیخوای ردی بمونه اونجوری باز کن

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
با شماره مامانم میتونم ثبت کنم طوری که متوجه نشه؟!

با شماره ی هرکی بخوای میتونی ثبت کنی. میتونی یه جی میل بسازی بعد با اون جی میل یه اینسا جدید بسازی. جی میل هم تو همون کروم سرچ کن راحت میتونی بسازی اگه ایمیل قبلیت یاهو باشه که اصلا دیگه نمیشه استفاده کرد ایمیل قبلیت اگر جی میل باشه یه قسمت داره میزنی واسه اینکه مثلا رمز یادت رفته به اون شماره ای داده بودی اس میاد 

یه ایمیل جدید بساز اول

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه    

یه جیمل بساز با اون برو ولی شماره هم میخواد فک کنم 

نه فقط کد اس ام اس میشه بهش ک خوب اونو پاک کنی نمیفهمه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
با شماره ی هرکی بخوای میتونی ثبت کنی. میتونی یه جی میل بسازی بعد با اون جی میل یه اینسا جدید بسازی. ...

اگه دایرکت کسی پیام بده رو صفحه لب تابم نشون نمیده؟!

tatality