2777
2789
عنوان

اجاق گاز اسنوا فن دار و اجاق لوفرا

403 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان کسی اجاق گاز اسنوا داره مدل های فن دارش؟

میخوام بدونم فن اتومات با فر روشن میشه یا حالت روشن خاموشش انتخابیه؟

و در کل اگه مزیت یا معایبی داره ممنون میشم بهم بگید

عزیزانی هم ک جدیدا لوفرا گرفتن میشه بگید از کجا خریدین و حدود قیمتاش الان چند هست؟

لوفرا من خریدن مفت بهت بدن نمی ارزه به هفته هم درست کار نکرد اصلا به درد نمیخوره هر دفعه از کارخونه زنگ میزدن که راضی هستین ما میگفتیم نه بعد میگفت پی گیری میکنیم هنوز نکرده نخر که پشیمون میشی

ظاهر خوبی داره ولی قطعاتش جنسای خوبی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم منظورم لوفرا ایتالیا هستش 

ابجی من داره

البته تازگی نخریده ولی عالیه

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

منم لوفرا دارم اصلا خوب نیست رنگش غذا می افته تغییر می کنه سیاه خاکستری شده لکه لکه شده دسته هاش سوختن از فر استفاده کردم زود گرفتمش گرون از همون روز اول غذا قول میزد روش می ریخت رنگش رفت به نمایندگی هم گفتم اصلا کسی گوش نداد

📌متولد ۷۷ نیستم 
منم لوفرا دارم اصلا خوب نیست رنگش غذا می افته تغییر می کنه سیاه خاکستری شده لکه لکه شده دسته هاش سوخ ...

بله گلم احتمالا برای شما ایرانی هستش

من لوفرای ایتالیا رو میگم حدودا ۲۰ تومن ب بالا هستش ولی متاسفانه کمیاب شده نمیدونم کجاها دارن

ممنون گلم منظورم لوفرا ایتالیا هستش 

الکی میگن ایتالیا ایرانی من یازده سال خریدم  خواهرم لوفرا با هم از یک فروشگاه خریدیم مال من کمی گرونتر گفت اون سال جنس همه خراب شدن سال بعد فکر کنم بهترن نا گفته نماند خواهرم و خواهر زادهام لوفرا خریدن تو این سه چهار سال از همون مغازه خوبن 

📌متولد ۷۷ نیستم