2777
2789

پسر 😍

@اناهیتاجون  

حدس بزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبیه دخترمه.. من تو یه پیجی که چند نفر بهم‌معرفی کردن رفتم با ازمایشت بهت میگه جنسیتو به من گفت دختره دیروز انومالی رفتم دختر بود. حالا نمیدونم شانسی بوده یا نه ولی خودش ادعا داره بدون خطا درست میگه

ازكجا ميگي عزيزم

بزن توی نت 

یادم نی کدوم تاپیک بود 

ولی چند سال پیش یکی از خانمها تاپیک زد که از روی سنو و تیغه بینی و ...میگفتن پسره یا دختر 

منم حدس زدم ...همینطوری

امیدوارم هر چی سالم سلامت بیاد آغوشت

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

شبیه دخترمه.. من تو یه پیجی که چند نفر بهم‌معرفی کردن رفتم با ازمایشت بهت میگه جنسیتو به من گفت دختر ...

آنومالي وقتي بگه درسته چون جزييات جنين رو بايد چك كنن و خب از روي آلت ميگن دختره يا پسر

آنومالي وقتي بگه درسته چون جزييات جنين رو بايد چك كنن و خب از روي آلت ميگن دختره يا پسر

من اصلا ويار ندارم شوري و ترشي خيلي دوست دارم ميل به شيريني ندارم ولي اگرم باشه بدم نمياد بخورم بدنم ورم نداره ولي دماغم گنده شده خود دكتر امروز 

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏