2777
2789
عنوان

اهوازی ها بیان لطفا

904 بازدید | 22 پست

میخوام خونه بخرم به محله ها اشنایی ندارم...

میدونم زیتون کارمندی و کیانپارس و کیان اباد خوبه

میخوام درباره این محله ها بدونم

نادری .خیابان زند.کمپلو شمالی .کمپلو جنوبی.خیابان خسروی.امانیه.باهنر.گلستان.زیباشهر.سپیدار.شهرکها.نیوسایت.کانتکس

خواهش میکنم نظر بدین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدد پول داری؟؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

من گلستان زندگی میکنم خیلی خوبه راضیم..بنظرم کیانپارس خییلییی شلوغه وهمینطور زیتون ادم سرسام میگیره از صدای ماشینا و امنیتشون هم پایینه..ما پارسال گلستان خونه ۱۱۵متری خریدیم۳۲۰میلیون خیلی راضیم خداروشکر

من گلستان زندگی میکنم خیلی خوبه راضیم..بنظرم کیانپارس خییلییی شلوغه وهمینطور زیتون ادم سرسام میگیره ...

عزیزم نظرت درباره پاداد چیه؟و کمپلو شمالی و جنوبی

عزیزم نظرت درباره پاداد چیه؟و کمپلو شمالی و جنوبی

پاداد هم خوبه بنظرم بهتراز کمپلو هست..خونه هاش تروتمیز و شیکترن.پولت چقده؟البته ببخشید میپرسم..ما تو دیوار خونمونو پیدا کردیم الان تو این چن ماه ک خریدیمش حدود۱۵۰رفته رو قیمتش..اینجور جاها امکان پیشرفت دارن