2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود

98 بازدید | 10 پست

سلام خانما من نهمین روزه پریودم عکس رنگی رفتم الان 22روز از پریودم گذشته . دوهفته پیش آزمایش بارداری دادم منفی بود...چیکار کنم پریود بشم... اصلا امکان بارداری هست

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

از دوهفته پیش تا حالا خیلی گذشته اگه علاعم داری احتمال بارداری هست

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
از دوهفته پیش تا حالا خیلی گذشته اگه علاعم داری احتمال بارداری هست

نه علائم خاصی ندارم فقط هراز گاهی تکرر ادرار.گاهی وقت ها هم دل درد وکمر درد دارم

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه علائم خاصی ندارم فقط هراز گاهی تکرر ادرار.گاهی وقت ها هم دل درد وکمر درد دارم

تکرر ادرار نشونشه بارداری هست دیگه احتمال بارداری هس

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
میگم شاید الکی باشه

نیس منم داشتم هنوزم دارم

شماهم عکس رنگی رفتید

نه گلم من لاپراسکوپی کردم برا کیستام خدارو شکر باز بودن لوله هام.

خرداد ماه

خدارو شکر.برامنم دعا کن عزیزم.

ممنون گلم ایشالله زودتر باردار بشی