2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جهیزیه کل وسایل حداقل ۷۰

هزینه قبل عروسی بستگی داره بخوای محضری عقد کنی یا جشن داشته باشی

برا من حداقل ۶۰ گرم طلا برا عروسی تو صورت نامه قید کردن ینی سوای حلقه و این چیزای اصلی

عروسی هم دقیق نمیدونم چون هنوز عروسی نکردم

خیلی متفاوته

بستگی داره خب چی بخری و چی بخوای

ولی جهیزیه رو اگه مارک ایرانی بخری و سخت نگیری فک کنم بشه با ۵۰ تومن جمعش کرد(خیلی ساده)

طلا هم سرویس الان زیر ۱۵ فکر نکنم باشه

حلقت بستگی داره برلیان بخری یا ساده

مراسم عقد جدا میتونی نگیری همون روز عروسی سفره بندازی که کمتر دربیاد ولی در کل آتلیه گرونه به ما کاملترین پکیج رو گفتن ۱۲ تومن ارایشگاه ۳ تومن لباس ۴ تومن

امیدوارم به اینده  
خیلی متفاوته بستگی داره خب چی بخری و چی بخوای ولی جهیزیه رو اگه مارک ایرانی بخری و سخت نگیری فک کن ...

بازم به خودش بستگی داره من سر عروسیم چون دستمون خالی بود آلبوم نگرفتم هنوزم ندارم کلا دوتومن پول فیلمبردار دادم ولی همزمان با من فامیلمون هفده میلیون پول فیلمبرداری داد در حد عادی هم‌پرسیدم  همون موقع پنج به من قیمت دادن ( یک سال و نیم پیش)

آرایشگاه یه جا به شدت معمولی رفتم با حنا بندون یک تومن دادم 

لباس هم با این که خریدم برای خودم یک خورده‌ای شد همسرم پانصد کل لباساش شد همسرم برای ارایشگاه اصلا نگفت داماد بیست تومن داد 

بازم به خودش بستگی داره من سر عروسیم چون دستمون خالی بود آلبوم نگرفتم هنوزم ندارم کلا دوتومن پول فیل ...

ای جانم خوشبخت باشید عزیزم

الان رضایت دارید؟

میشه تاپیک اخر منو بخونی و نظرت بگی؟

امیدوارم به اینده  
ای جانم خوشبخت باشید عزیزم الان رضایت دارید؟ میشه تاپیک اخر منو بخونی و نظرت بگی؟

من نه چون قرار بود مهمون کم دعوت کنیم خانواده همسرم زیاد دعوا کردن من همه این کارا کردم بهم فشار نیاد که آخرم رفتیم زیرقرض کلا الان می خواستم تصمیم بگیرم می کشتنم راضی نمی شدم عروسی بگیرم می رفتم سفر